ONmove 500 HRM

Ref: 8391961, 8391963, 8391962, 8529029, 8529028

ONmove 500 HRM

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Hoe gebruik ik mijn product?
Hoe verander ik de waarden die tijdens het sporten zichtbaar zijn op het scherm?
Hoe kan ik de sportsessies van mijn GPS-horloge ONmove 500 overzetten op mijn computer?
logo-android
logo-ios
logo-mac
logo-windows

INLOGGEN

Hoe zet ik de sessies over van mijn ONmove 500 op mijn smartphone?
Wat moet ik doen als mijn horloge niet wordt herkend door ONconnect?

NAUWKEURIGHEID

Wat is FastFix en hoe weet ik of het up-to-date is?
Hoe kan ik zorgen dat mijn horloge het GPS-signaal sneller vindt?

EEN ANDERE VRAAG?

Wat moet ik doen als mijn GPS-horloge ONmove 500 niet opstart?
Hoe start ik binnen een sessie op?
Waarom ziet de ONmove 500 mijn hartslagband niet?

BATTERIJ

Waar kan ik mijn GPS-horloge ONmove 500 mee opladen?
Mijn laadkabel of bandje zijn stuk of kwijt. Waar kan ik een andere krijgen?
Waarom gaat de batterij van mijn ONmove 500 zo snel leeg?
Kan ik mijn horloge gebruiken tijdens het opladen?