ONpower 700 Travel

Ref: 8290128

ONpower 700 Travel

-

EERSTE INGEBRUIKNEMING

Moet ik tijdens het eerste gebruik de ONpower 700 Travel volledig opladen of ontladen?
Hoe gebruik ik de ONpower 300 Travel?
Waarvoor kan ik de ONpower 300 Travel gebruiken?

BATTERIJ

Hoelang duurt het voordat mijn elektronische apparaat volledig is opgeladen?
Waarom laadt mijn elektronische apparaat niet zo snel op als gezegd?
Kan ik tegelijkertijd de ONpower Travel opladen en een elektronisch apparaat (telefoon, etc) aan de ONpower opladen?

EEN ANDERE VRAAG?

Kan ik de ONpower Travel aangesloten laten op mijn elektronische apparaat als deze laatste volledig is opgeladen?
Kan ik een andere USB-kabel gebruiken dan diegene die werd meegeleverd?
Waarom geeft mijn ONpower Travel niet hetzelfde vermogen als dat wat staat aangegeven op de verpakking en op het product?
Waarom zijn er twee USB-poorten met verschillende stroomsterktes?