TENT-4

Ref: 8384154

KAMPEERTENT FAMILIE AIR SECONDS 4 XL FRESH&BLACK | 4 PERSONEN 

2018

IS JE TENT KAPOT? GOOI ZE NIET WEG !

Je moet weten dat de ecologische impact van een weggegooide tent overeenstemt met meer dan 3000 km autorijden. Om die impact te beperken, zorgt Decathlon ervoor dat  alle tenten herstelbaar zijn en na reparatie weer in perfecte staat zijn!

Op deze pagina begeleiden we je stap voor stap bij het repareren van je tent in functie van de problemen die je tegenkomt.

Al onze tenten hebben een garantie tegen eventuele fabricagefouten. Binnen de garantie zorgen wij voor de reparatie en kun je je tent meteen naar het Atelier van je Decathlon-winkel brengen. Buiten de garantie, of als je tent beschadigd werd door een verkeerde handeling, is het mogelijk om ze zelf op een zeer makkelijke manier te repareren (of in het Atelier op jouw kosten).

Een boog repareren

Om je boog te vervangen moet je gewoon de desbetreffende boog identificeren op volgend plan, het onderdeel online of in je atelier bestellen en de stappen op de video volgen.

Een tentboog kan bestaan uit:

- glasvezel of aluminium. In dat geval bestaat hij uit stokken en stokhulzen die onderling verbonden zijn met een elastiek.

- een opblaasbare buis. In dat geval bestaat hij uit een buis en een dop.

1/ Het plan van mijn tent

schema_tente4

ONZE TIP: Denk eraan je winkel te bellen om de ontbrekende onderdelen te bestellen zodat je je niet meerdere keren hoeft te verplaatsen.

3/ Video's reparatie

Om een boog te vervangen kun je de onderstaande video's volgen:

Mijn slaapcompartiment repareren

1/ Onderdeel

Om een boog te vervangen kun je de onderstaande twee video's volgen. Om het te vervangen moet je gewoon de stappen van de volgende video volgen en je online of in de winkel voorzien van het onderdeel.

ONZE TIP: Denk eraan je winkel te bellen om de ontbrekende onderdelen te bestellen zodat je je niet meerdere keren hoeft te verplaatsen.

hoe repareer je een buitentent

  Nog een tip: tape kan helpen om scheuren in de buitentent te repareren. Afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte product kan deze reparatie de levensduur van de tent verlengen.~Opgelet: we raden aan om de reparatietape aan de binnenkant van de buitentent te kleven voor een betere hechting.

2/ Video's reparatie

Je kunt het slaapcompartiment van je tent makkelijk vervangen. Hierbij een video waarin deze vervanging wordt getoond bij een 2 seconds-tent. Het principe is hetzelfde voor alle tenten.

Atelierdiensten

Je kunt alle hierboven beschreven handelingen zelf uitvoeren of je kunt je tent toevertrouwen aan het Atelier van je Decathlon-winkel. Voor meer informatie over de aangeboden Atelierdiensten kun je klikken op onderstaande link:

De accessoires

Vind de accessoires op de Decathlon-website en in je Decathlon-winkel.

Mijn tent goed onderhouden

Ontdek een selectie tips om het onderhoud van je tent te vergemakkelijken.