itiwit-opblaasbare-kajak-100-decathlon

Ref: 8387560, 8387561, 8387562, 8387563

OPBLAASBARE TOERKAJAK VOOR BEGINNERS 100 1P / 2P / 3P

Een opblaasbare hybride kajak met verhoogde zitjes voor comfortabeler peddelen. Stabiel en veilig, perfect voor tochtjes met het gezin.

En om er zo lang mogelijk van te genieten, vind je hier onze oplossingen en tips voor het gebruik, het onderhoud en de reparatie.

Adviezen voor het opblazen en het eerste gebruik, handleidingen, onderdelen, uitleg om zelf reparaties uit te voeren of te laten repareren in het atelier van Decathlon, verkopen, ... Je vindt het allemaal hier!

Onderhoud van de kajak
zodat hij heel lang meegaat

Het is geen geheim hoe je je kajak lang kan laten meegaan: door er goed zorg voor te dragen. We geven je twee eenvoudige tips om er langer plezier van te hebben:

Onderhoud van de kajak
De kajak opbergen

Onderdelen bestellen

Selecteer jouw model om passende onderdelen te vinden.

Download de handleiding

Klik hieronder om de handleiding van je kajak te downloaden

Onderhoud of reparatie van accessoires

Wil je een ander supboard aanschaffen?

Bij Decathlon is het onze missie om sport toegankelijk te maken op een duurzame manier. Een van de manieren waarop we dit doen is door goede producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden aan te bieden met korting. Bijvoorbeeld omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens het gebruik. Op deze pagina vind je al onze Tweede Kans producten: altijd met minimaal 30 dagen retourtermijn en 1 jaar garantie!

ALLROUND OPBLAASBAAR SUPBOARD X100: handleiding, reparaties, onderdelen

Technische kenmerken van je supboard

Alle details en specifieke kenmerken van je supboard nodig?

Bijpassende accessoires

OPBLAASBARE KAJAK 100 TEXTIEL 1P / 2P / 3P

Hulp nodig bij uw reparatie?

We zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt zodra het schade heeft opgelopen. Daarom bieden we oplossingen om je product correct te gebruiken, te onderhouden en te repareren, zodat je de levensduur ervan verlengt. Hieronder vind u de link naar uw plaatselijke decathlon werkplaats. Hier helpen wij u graag verder met de reparatie en onderhoud van uw product.