itiwit-opblaasbare-kajak-x500-decathlon

REF: 8403087, 8552930

OPBLAASBARE TOERKAJAK VOOR GEVORDERDEN X500 1P / 2P

2018

We ontwikkelden deze opblaasbare kajak voor gevorderden in samenwerking met een scheepsarchitect. Voor dagtochten op zee, op een meer of rustige rivier.
Een stijve kajak die in een rugzak past (of in een trolley voor de 2-persoonsversie), dat kan niet! Toch wel! Met onze kwalitatieve, lichte, robuuste en gemakkelijk op te blazen kajak X500 leg je lange afstanden af, het hele jaar door!

En om er zo lang mogelijk van te genieten, vind je hier onze oplossingen en tips voor het gebruik, het onderhoud en de reparatie.

Adviezen voor het opblazen en het eerste gebruik, handleidingen, onderdelen, uitleg om zelf reparaties uit te voeren of te laten repareren in het atelier van Decathlon, ... Je vindt het allemaal hier!

Onderdelen bestellen

Selecteer jouw model om passende onderdelen te vinden.

Hulp nodig?

We zijn ervan overtuigd dat de levenscyclus van een product niet eindigt zodra het schade heeft opgelopen. Daarom bieden we oplossingen om je product correct te gebruiken, te onderhouden en te repareren, zodat je de levensduur ervan verlengt. Hieronder vind u de link naar uw plaatselijke decathlon werkplaats. Hier helpen wij u graag verder met de reparatie en onderhoud van uw product.

ALLROUND OPBLAASBAAR SUPBOARD X100: handleiding, reparaties, onderdelen

Wil je een ander supboard aanschaffen?

Bij Decathlon is het onze missie om sport toegankelijk te maken op een duurzame manier. Een van de manieren waarop we dit doen is door goede producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden aan te bieden met korting. Bijvoorbeeld omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens het gebruik. Op deze pagina vind je al onze Tweede Kans producten: altijd met minimaal 30 dagen retourtermijn en 1 jaar garantie!

Technische kenmerken van je kajak

Alle details en specifieke kenmerken van je kajak nodig?

 • ALLROUND OPBLAASBAAR SUPBOARD X100: handleiding, reparaties, onderdelen

  Kajak x500
  1 persoon

  AFMETINGEN
  Lengte:  380 cm
  Breedte: 64 cm
  AFMETINGEN OPGEVOUWEN
  94 x 14 x 27 cm
  GEWICHT: 18 kg.
  BELASTBAARHEID
  Max. belastbaarheid: 125 kg

 • technische kenmerken van je supboard

  Kajak x500
  2 personen

  AFMETINGEN
  Lengte:  528 cm
  Breedte: 70 cm
  AFMETINGEN OPGEVOUWEN
  100 x 45 x 38 cm
  GEWICHT: 30 kg.
  BELASTBAARHEID
  Max. belastbaarheid: 210 kg

Bijpassende accessoires