ES 365

Ref: 8529108

RECHTHOEKIGE TRAMPOLINE 520 MET VEILIGHEIDSNET

2020

Verkocht sinds:
2020

Onze productontwikkelaars ontwierpen deze rechthoekige trampoline waarop je kinderen in alle veiligheid eenvoudige en meer ingewikkelde sprongen kunnen oefenen!

VOORDELEN:

Soepele veren voor meer comfort bij het landen en hoger springen.

Beschermschuim rond de palen.

Conform de norm (NF EN71-14 ). Max. gewicht gebruiker: 130 kg. 4 U-vormige poten

Soepele springmat dankzij 84 veren. Diameter springmat: 3,5 x 2,8

Constructie behandeld tegen corrosie. Springoppervlak, net en schuim uv-werend behandeld.

Probleem oplossen

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier de veelgestelde vragen.

Een probleem met de trampoline oplossen

1. De buizen passen niet in elkaar:

=> De montage moet volledig worden voltooid voordat alles in elkaar kan schuiven.

2. Ik kan de montage niet afwerken:

=> Klik op 'vraag om hulp'.

3. Er is een buis gebogen:

=> Alle onderdelen zijn te bestellen op onze website of in een Decathlon-winkel in je buurt.

Aanbevelingen voor het gebruik

Stel de trampoline niet bloot aan weersomstandigheden waar hij niet tegen bestand is (wind, sneeuw), want in dat geval kan je geen aanspraak maken op de garantie.

De koordjes lijken te kort

1. Doe de rits van het net dicht.

2. Plaats het net zo op de springmat dat de rits precies in het midden tussen twee palen zit.

3. Pak het koordje vast bij de andere kant van het rode, harde uiteinde en leg een knoop ter hoogte van de driehoek onder de ritssluiting (in het midden tussen twee palen).

4. Haal het koordje door het gat in het net en dan direct door de metalen driehoek ter hoogte van de veer.

De buizen passen niet in elkaar

1. Montageprobleem:

=> Bekijk het montagefilmpje hierboven.

2. Ik kan de montage niet afwerken:

=> Klik op 'vraag om hulp'.

Ik kan de schroeven niet plaatsen

1. Montageprobleem:

=> Bekijk het montagefilmpje hierboven.

2. Aarzel niet om veel kracht uit te oefenen op de bevestigingsschroeven:

=> Het zijn zelfborende schroeven die goed in het metaal moeten grijpen om stevig vast te zitten.

Ik krijg het net moeilijk dicht

1. Sluit de rits van het net.

2. Plaats het net zo op de springmat dat de rits precies in het midden tussen twee palen zit.

3. Pak het koordje vast bij de andere kant van het rode, harde uiteinde en leg een knoop ter hoogte van de driehoek onder de ritssluiting (in het midden tussen twee palen).

4. Haal het koordje door het gat in het net en dan direct door de metalen driehoek ter hoogte van de veer.

Onderhoud van het product

Je beleeft veel plezier aan je trampoline, dus moet je er goed zorg voor dragen. Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier ons onderhoudsadvies.

Tips om de levensduur van je trampoline te verlengen

Als je trampoline DOMYOS ESSENTIAL beschadigd is geraakt door het vele springen of door uv-straling, kan je hem een tweede jeugd geven. Alle onderdelen zijn verkrijgbaar op onze website.

Tips voor onderhoud en opbergen

Bescherm je trampoline in de winter tegen weer en wind en berg hem bij voorkeur binnen op. Denk eraan om het net en de springmat van je trampoline te verwijderen als er sterke wind wordt voorspeld.

Schoonmaaktips

Reinig het beschermrubber met helder water en een milde zeep. Gebruik geen schuurmiddelen of hogedrukreiniger.

Handleiding

• De handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

ES 365

Samenstelling // tips

SAMENSTELLING

Hoofdgedeelte
100% staal
Hoofdstof
100% polypropyleen
Beschermafdekking
50% polyethyleenschuim
50% polyvinylchloride
Net
100% polyethyleen

ONDERHOUD

Haal het net en de poten van je trampoline als er harde wind wordt voorspeld of gebruik een verankeringsset.

GEBRUIKSBEPERKING

Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

ES 365

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).