RUN100E-VERSIE A

Ref: 8607158

RUN100E-versie A

Start verkoop: augustus 2021

De RUN100E is een doeltreffende slimme loopband voor regelmatig gebruik, die bovendien compact opvouwbaar is.

DE VOORDELEN:
Zet goede prestaties neer dankzij de maximumsnelheid van 14 km/u en de handmatige helling tot 3%.
Aangepast loopvlak van 45 cm breed en 120 cm lang.
In de bedieningsconsole zitten 31 gerichte trainingsschema's voorgeprogrammeerd, opgesteld door een Domyos-coach.
Compatibel met Domyos E connected & externe partnerapps De meest compacte loopband van Domyos, slechts 38 cm diep als hij is dichtgeklapt.
Wij raden aan om de loopband met 2 personen te monteren. Dit duurt dan maximaal 45 minuten.
We maakten dit product zo licht en zo energiezuinig mogelijk.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk DOMYOS. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je apparaat, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

INGEBRUIKNAME EN GEBRUIK VAN MIJN PRODUCT

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk DOMYOS. Om je te helpen bij het eerste gebruik vind je hier enkele tips voor de ingebruikname en het gebruik van je toestel.

HOE NEEM IK MIJN PRODUCT IN GEBRUIK?
WAT IS HET CALORIEVERBRANDINGSPROGRAMMA?
WAT IS HET UITHOUDINGSPROGRAMMA?
WAT IS HET TRAININGSPROGRAMMA?
GEBRUIKSADVIES

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel correct gemonteerd maar heb je problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier al onze veelgestelde vragen.

HOE WEET IK DE AFSTAND EN TIJD DIE IK OP MIJN LOOPBAND HEB AFGELEGD?
HOE ZET IK HET GELUIDSSIGNAAL VAN MIJN CONSOLE AAN OF UIT?
HOE KOPPEL IK MIJN AFSTANDSBEDIENING?
WAT IS DE FUNCTIE VAN DE "USB"-AANSLUITING?
MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE SNELHEID WEER
MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN
MIJN LOOPBAND MAAKT GELUID
DE SNELHEID DAALT WANNEER IK PLAATSNEEM OP DE LOOPBAND
DE LOOPBAND VALT UIT TIJDENS HET GEBRUIK
IK HEB EEN PROBLEEM MET MIJN HARTSLAGBAND
DE TEKST "SERVICE" VERSCHIJNT OP MIJN SCHERM

ONDERDELEN

RUN100E versie A

SLAAG JE ER NIET IN OM HET PROBLEEM OP TE LOSSEN OF VIND JE HET ANTWOORD NIET?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE TECHNICI.

RUN100E versie A

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Je toestel zorgt voor jou, dus waarom zou je het geen wederdienst bewijzen? Aangezien een regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de prestaties van je toestel op peil te houden en zijn levensduur te verlengen, vind je hier ons onderhoudsadvies.

ONDERHOUD NA ELK GEBRUIK
REGELMATIG ONDERHOUD
OPBERGADVIES
GEBRUIKSBEPERKING
DE LOOPBAND CENTREREN
CONTROLEREN OF DE LOOPBAND CORRECT IS AANGESPANNEN
DE LOOPBAND SMEREN
PREVENTIEVE ONDERHOUDSTIPS

ONDERHOUD EN REPARATIE VAN JE LOOPBAND DOOR EEN TECHNICUS

Ontdek de diensten* voor onderhoud en reparatie van je loop- of wandelband.

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel.
Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met je Decathlon-winkel voor een offerte.

RUN100E versie A

IK BESTEL RESERVEONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE LOOPBAND?

HANDLEIDING

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).

RUN100E versie A