maintenir skateboard

Skateboarden: aanpassingen, onderhoud, reparaties

Of je nu hulp nodig hebt bij het onderhouden of repareren van je skateboard, DECATHLON kan je helpen, thuis en in de winkel.

WELK PRODUCT HEB JE?

Kies het model van je skateboard, longboard of cruiser en vind alle informatie over dit product.
Montage, onderhoud, reparatie, accessoires en compatibele reserveonderdelenmet uw product! .

CROOK SKATE DECATHLON

ONZE ONDERHOUDS- EN REPARATIETIPS VOOR SKATEBOARDS

Bekijk al onze tutorials over het onderhouden van je skateboard

Hier vind je al het advies dat je nodig hebt om je board te repareren en in goede conditie te houden! Er is niets ingewikkelds aan, het is allemaal snel en gemakkelijk, en we hebben zelfs videotutorials om je te laten zien hoe het moet!

Skateboard

RESERVEONDERDELEN SKATEBOARD

Als je al jaren rijdt en vindt dat je skateboard wel een opknapbeurt kan gebruiken, vind je hieronder alle reserveonderdelen die je nodig hebt om je skateboard, longboard of cruiser te repareren.

Onze beloftes

Omdat je zorgt voor je gezondheid, zorgen wij voor de gezondheid van je producten. Dankzij onze supportsite maken wij het je gemakkelijk om je DECATHLON apparatuur en producten te onderhouden en te repareren. Je vindt er montage- en inbedrijfstellingsinstructies, videotutorials voor het onderhoud en de reparatie van je producten, FAQ's, beschikbare reserveonderdelen en de diensten van de technici in je DECATHLON-werkplaatsen om je nog beter te helpen en te ondersteunen!