FEB 500 SP

BIKE 500

8503088

Ontworpen om in conditie te blijven met een maximum aan comfort (regelmatig gebruik).

De eerste hometrainer die je overal in huis kan gebruiken! Je hebt geen stopcontact meer nodig.

PRODUCTVOORDELEN:

Vloeiende trapbeweging: vliegwiel van 6kg.

Coaching: 5 functies waaronder een hartslagmeter.
7 programma's

Zitcomfort: Comfortabel zadel, gemakkelijk op- en afstappen, verstelbaar stuur, voetriempjes.

Wendbaarheid: Gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes.

Stevigheid: Maximum gewicht gebruiker: 130 kg.

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Voor hulp bij de ingebruikname van je toestel, klik op het filmpe om je door de verschillende montagestappen te laten leiden.

MONTAGEVIDEO

IK HEB EEN PROBLEEM

Je toestel is correct gemonteerd maar je hebt problemen bij het gebruik ervan? Ontdek hier al onze oplossingen.

MIJN CONSOLE TOONT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN VOOR AFSTAND

1. Start de console op door 4 seconden te trappen.

2. Stop met trappen en houd de toets 'quit' ingedrukt tot de console uitvalt.

3. Houd de starttoets ingedrukt tot 'KM' of 'MI' op het scherm verschijnt.

4. Druk op het pijltje rechts om de meeteenheid te veranderen. KM = kilometer MI = mijl.

5. Druk op de starttoets om je keuze te bevestigen.

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
bevestiging pedalen

De rechtste pedaal (R) en de linkse pedaal (L) hebben niet hetzelfde vastschroefsysteem.

MOEILIJKHEDEN BIJ HET DETECTEREN VAN DE HARTSLAG
handpulse

De hartslagmeter knippert niet of knippert onregelmatig:

1.Maak je handen lichtjes nat.

Als je over een hartslagband beschikt (niet bijgeleverd):

1. Controleer de plaatsing van de batterij of vervang ze door een nieuwe batterij.

2. Maak het gedeelte op de band dat in contact staat met de huid lichtjes nat.

3. Plaats de band altijd op de huid en dus niet over je T-shirt.

IK HOOR GEKRAAG BIJ ELKE TRAPBEWEGING

Draai de pedalen een slag los en draai ze vervolgens stevig terug aan.

CODE E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE

1. Controleer of de kabels van je toestel niet geklemd zitten of afgesneden worden.

2. Controleer of je toestel goed is aangesloten en of er geen pinnetjes geplooid zijn.

MIJN CONSOLE WERKT, MAAR GAAT NA 5 SECONDEN IN PAUZEMODUS

Als je console na 5 seconden in pauzemodus gaat terwijl je nog aan het trappen bent en de snelheid en afstand blijven op 0 staan, maak dan een bijstandsaanvraag aan.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met je applicatie? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

DE WERKING VAN DE ZELFAANDRIJVING

Je produceert al trappend de nodige elektriciteit voor de FEB 500 SP dankzij een generator die zich in het versnellingssysteem bevindt.

Je moet het toestel niet in het stopcontact steken er je hebt er ook geen batterijen voor nodig.

Om de fiets te gebruiken moet je dus minstens 3 seconden trappen tot de console opstart.

GEGEVENS VAN DE SESSIE

De console heeft geen geheugen, alle informatie verdwijnt wanneer hij uitvalt.

We raden je aan om de Domyos E-connected-applicatie te gebruiken, hierin kan je de gegevens en statistieken van al je sessies opslaan.

Als je console uitvalt tijdens een sessie na 1 minuut zonder activiteit pauzeert de applicatie op je telefoon of tablet, zo kan je de sessie hervatten na enkele seconden trappen.

CODE E2 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE

Maak een bijstandsaanvraag aan via onderstaande link.

MIJN CONSOLE VALT UIT

De console valt automatisch uit na 1 minuut zonder activiteit.

ONDERDELENPLAN
FEB 500
MIJN CONSOLE SCHAKELT NIET IN

1. Trap minstens 4 seconden of maak minstens 4 trapbewegingen om de console te activeren.

2. Controleer de aansluitingen.

MIJN FIETS MAAKT LAWAAI

1. Draai alle zichtbare schroeven aan.

2. Controleer de verstelbare steunen.

HOE MOET IK MIJN FIETS AANSLUITEN

Je hebt geen elektrische aansluiting nodig voor de fiets, hij is zelfaandrijvend.

Je trapbewegingen wekken elektriciteit op die de console doen werken en de motor die de weerstand van de trapbeweging regelt.

GARANTIE

Je zelfaandrijvend elektrisch toestel heeft dezelfde garantie als normale hometrainers.

MIJN FIETS STAAT NIET STABIEL

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

IK DOE EEN ONDERHOUD AAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, waarom jij dan niet voor hem? Een regelmatig onderhoud is noodzakelijk om de prestaties van je toestel te garanderen en zijn levensduur te verlengen, ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet opbergen op een vochtige plaats of buiten.

ONDERHOUDSTIPS

1. Veeg het zweet na elke trainingssessie af.

2. Maak het toestel na elke sessie schoon met een zachte, vochtige doek.

3. Controleer regelmatig de stabiliteit van je fiets en draai regelmatig de schroeven aan volgens de handleiding.

GEBRUIKSBEPERKINGEN

Enkel voor gebruik binnen.

Maximum gewicht gebruiker: 130 kg.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

Je wilt je product zelf herstellen, maar je weet niet hoe? Ontdek hier al onze tips en video's.

MONTAGEVIDEO'S

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

Kader / Frame: 100% - Staal

Bekledingsmateriaal: 100% - Acrylonitril butadieen styreen

Schuim: 100% - Nitril Butadieen Rubber

Schroef: 100% - Staal

HANDLEIDINGEN

De handleiding van je product nodig? Klik op downloaden.

IK GA MIJN FIETS HERSTELLEN

Ik ontdek de prestaties en de maximale adviesprijzen van het Atelier*

*Onze prijzen dekken enkel de werkuren en zijn exclusief onderdelen. De prijzen kunnen verschillen per winkel. Als de winkel het werk niet ter plaatse kan uitvoeren, worden de producten opgestuurd naar het dichtstbijzijnde regionale Atelier, dit kan een meerprijs met zich meebrengen. Neem contact op met jouw Decathlon-winkel voor een offerte.

VERVANGEN VAN DE MOTOR

Ontworpen voor het terugvinden van het comfort tijdens het gebruik van je crosstrainer of hometrainer dankzij de vervanging van de motor.

REGELING VAN DE MAGNETISCHE SPANNING

Ontworpen voor een optimale werking van de afregeling van de weerstand.

VEVANGEN VAN DE LAGERS VAN HET CRANKSTEL

Ontworpen voor het vervangen van de lagers van het crankstel voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE CRANKS

Ontworpen voor het vervangen van de cranks voor een optimaal gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANNINGREGELAAR

Ontworpen voor het vervangen van de spanningcontroller voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE PEDALEN

Ontworpen voor het vervangen van de pedalen voor een optimaal gebruik van je hometrainer.

AFNEMEN/TERUGPLAATSEN BESCHERMKAST

Ontworpen voor het demonteren van de behuizing van je crosstrainer of hometrainer om een kwalitatieve interventie mogelijk te maken.

VERVANGEN VAN HET VLIEGWIEL

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE VOETARMBEUGEL

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer dankzij de vervanging van de voetarmbeugel.

PLAATSEN VAN DE SET RING/STUURPEN

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je product, zonder storend lawaai dankzij het plaatsen van de set ring/stuurpen.

VERVANGEN VAN DE SENSOR

Ontworpen voor het vervangen van de sensor voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE SPANROL

Ontworpen voor een vloeiende trapbeweging tijdens het gebruik.

VERVANGEN VAN DE DRAAD VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de draad van je computer om de goede werking van je crosstrainer of hometrainer te garanderen.

VERVANGEN VAN DE DRIJFRIEM

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE COMPUTER

Ontworpen voor het vervangen van de computer van je toestel om opnieuw je activiteit te kunnen volgen op je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN VAN DE MONOBLOC TRAPAS

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

FORFAIT REVISIE

Deze dienst omvat:

- Controle + afstellen + aandraaien van alle schroeven

- Schoonmaken van de fiets.

VERVANGEN VAN HET ASBLAD

Ontworpen voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

VERVANGEN MECHANISCHE KABEL ONDERAAN

Ontworpen voor het herstellen van de mechanische kabel onderaan van je crosstrainer of hometrainer om de weerstand te kunnen regelen.

VERVANGEN VAN HET ZADEL

Ontworpen voor een comfortabel gebruik van je hometrainer.

VERVANGEN VAN DE KNOP VOOR HET OP AFSTAND BEDIENEN

Ontworpen voor het op afstand bedienen van de weerstand van je crosstrainer.

VERVANGEN VAN DE SCHROEVENSET

Ontworpen voor het vervangen van de beschadigde of versleten schroeven van je product voor een optimaal gebruik van je crosstrainer of hometrainer.

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE ONDERDELEN NODIG VOOR JE HOMETRAINER?

ONZE BELOFTES

Op producten van Domyos geldt, bij gebruik in normale omstandigheden, een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren vanaf de aankoopdatum, met de datum op het kassaticket als bewijs.