FEL520

CROSSTRAINER 520

Ref. 8503081

In verkoop sinds: 2019

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor cardiotraining thuis. Gebruik hem maximaal 4 keer per week om een strakker lichaam te krijgen.

Wil je intensievere sessies? Op de EL520 maak je grote bewegingen, en kan je dus efficiënter trainen. Je crosstrainer is bovendien volledig zelfaandrijvend, dus je hoeft hem niet in te steken!

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 9 kg

COACHING: 6 functies, 18 programma's
Gepersonaliseerde coaching met de app Econnected

VERPLAATSBAAR: Met wieltjes, dus eenvoudig te verplaatsen. Geen stopcontact nodig.

COMFORT: Ergonomisch stuur en instelbare pedalen. Met pedaalblokkering (voor extra veiligheid als je de crosstrainer niet gebruikt).

MONTAGE EN EERSTE GEBRUIK

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
Aandraaien trapas FEL500

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met je applicatie? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGMETING
HARTSLAG EL120

1. Controleer achterop de console of de kabels die uit het stuur komen juist zijn aangesloten.

2. Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

DE DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN
FAQ CONSOLE BLIJFT 0 VE VM

1. Controleer aan de achterkant van de display of alles correct is aangesloten.

2. Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

DE DISPLAY TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN
Console keuze ve vm ro

1. Controleer of de schuifknop achterop de console (zie afbeelding) op het juiste soort toestel staat.

VE = crosstrainer / RO = roeitrainer / VM = hometrainer

2. Controleer de maateenheid op de console.

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.

Om de eenheid te veranderen:

Zet de console uit

Druk 3 seconden op de centrale "OK"-knop, totdat KM of MI op het scherm verschijnt.

Kies de gewenste eenheid met de knoppen "+ -"

Bevestig je keuze door op de centrale "OK"-knop te drukken. De console springt automatisch terug op het welkomstscherm.

DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
FEL500 FAQ stabiliteit

Als je crosstrainer niet stabiel staat, stel dan de hoogteregelaars van de poten beter af (te vinden aan de zijkant van de achterpoten).

MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
FEL500 FAQ schroeven aandraaien

Draai alle zichtbare schroeven aan

DE DISPLAY SCHAKELT NIET IN
faq console ve vm

1. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

2. Controleer of het ledlampje achterop de console aan is = lichtgevend ledlampje = console buiten dienst

3. gedoofd ledlampje = Controleer aan de achterkant van je console en in de stuurpen of alles correct is aangesloten.

4. Aansluiting ok maar ledlampje blijft gedoofd = transformator buiten dienst

CODE E2 OF E3 VERSCHIJNT OP MIJN CONSOLE
Errorcode

De errorcodes E2 en E3 houden verband met een slecht contact in de aansluiting.

1. Controleer of de kabels van je toestel (aan de achterkant van de console en in de stuurpen) niet dichtgeknepen of afgesneden zijn.

2. Controleer of je toestel goed is aangesloten en of er geen pinnetjes geplooid zijn.

Als het probleem aanhoudt, maak dan een hulpvraag aan.

OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN
overzicht van de onderdelen FEL520
Het lukt u niet om het probleem zelf op te lossen of het antwoord te vinden op uw vraag? Dan kan u contact opnemen met onze technici.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

ONDERHOUDSTIPS

1. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof hem regelmatig af met een doekje.

2. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

GEBRUIKSBEPERKING

Maximale gewicht gebruiker: 130 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.

HANDLEIDINGEN

handleiding

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

IK HERSTEL MIJN PRODUCT

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.
1/ Vervangen van de beschermkast van de Domyos Crosstrainer 520
  • 1/ Vervangen van de beschermkast van de Domyos Crosstrainer 520
    1/ Vervangen van de beschermkast van de Domyos Crosstrainer 520
  • 2/ Vervangen van de pedaalarm van de Domyos Crosstrainer 520
    2/ Vervangen van de pedaalarm van de Domyos Crosstrainer 520
  • 3/ Vervangen van de stuurpen van de Domyos Crosstrainer 520
    3/ Vervangen van de stuurpen van de Domyos Crosstrainer 520
  • 4/ Vervangen van de consolekabel van de Domyos Crosstrainer 520
    4/ Vervangen van de consolekabel van de Domyos Crosstrainer 520
  • 5/ Vervangen van de drijfriem van de Domyos Crosstrainer 520
    5/ Vervangen van de drijfriem van de Domyos Crosstrainer 520
  • 6/ Vervangen van de onderste kabel van de Domyos Crosstrainer 520
    6/ Vervangen van de onderste kabel van de Domyos Crosstrainer 520
  • 7/ Vervangen van de snelheidssensor van de Domyos Crosstrainer 520
    7/ Vervangen van de snelheidssensor van de Domyos Crosstrainer 520
  • 8/ Vervangen van het vliegwiel van de Domyos Crosstrainer 520
    8/ Vervangen van het vliegwiel van de Domyos Crosstrainer 520
  • 9/ Vervangen van de spanrol van de Domyos Crosstrainer 520
    9/ Vervangen van de spanrol van de Domyos Crosstrainer 520
  • 10/ Vervangen van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
    10/ Vervangen van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
  • 11/ Vervangen van de accu van de Domyos Crosstrainer 520
    11/ Vervangen van de accu van de Domyos Crosstrainer 520
  • 12/ Vervangen van de lagers van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
    12/ Vervangen van de lagers van de trapas van de Domyos Crosstrainer 520
  • 13/ Vervangen van de motor van de Domyos Crosstrainer 520
    13/ Vervangen van de motor van de Domyos Crosstrainer 520
  • 14/ Vervangen van het bedieningspaneel van de Domyos Crosstrainer 520
    14/ Vervangen van het bedieningspaneel van de Domyos Crosstrainer 520
  • 15/ Vervangen van het cross crankstel van de Domyos Crosstrainer 520
    15/ Vervangen van het cross crankstel van de Domyos Crosstrainer 520

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

JE FAIS ENTRETENIR / REPARER MON VÉLO ELLIPTIQUE / VÉLO MAGNÉTIQUE

Je découvre les prestations et les tarifs maximum conseillés à l'Atelier*

*Nos tarifs s’entendent main-d’oeuvre uniquement (hors pièces) et peuvent varier en fonction des magasins. Dans le cas ou le magasin n'assure pas les prestations en local, les produits sont envoyés dans l'Atelier Régional le plus proche, ce qui peut engendrer une majoration du tarif affiché sur internet. Merci de vous rapprocher de votre magasin Decathlon pour un devis.

CHANGEMENT DU KIT VISSERIE
23

Conçu pour changer les vis abîmées ou usées de votre produit pour permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DU COMPTEUR

Conçu pour changer le compteur de votre produit afin de permettre le suivi de votre activité sportive sur votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DU FIL DU COMPTEUR
18

Conçu pour changer le fil de votre compteur afin de permettre le bon fonctionnement de votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DE LA PAIRE DE MANIVELLES
17

Conçu pour changer les manivelles afin de permettre une utilisation optimale de votre vélo magnétique.

CHANGEMENT DU GALET TENDEUR
21

Conçu pour permettre la fluidité de pédalage lors de l'utilisation.

CHANGEMENT DU BOUTON DE CONTROLE DEPORTE
23

Conçu pour permettre de contrôler à distance la résistance de votre vélo elliptique.

REGLAGE DE LA TENSION MAGNETIQUE
21

Conçu pour permettre un fonctionnement optimal du réglage de la résistance.

CHANGEMENT DU VOLANT D'INERTIE
28

Conçu pour permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

POSE DU KIT BAGUE / POTENCE
20

Conçu pour permettre une utilisation sans bruit de votre produit grâce à la pose du kit anti-bruit bague / potence.

CHANGEMENT DE PEDALIER MONOBLOC
23

Conçu pour permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DU CABLE MECANIQUE INFERIEUR
21

Conçu pour réparer le câble mécanique inférieur de votre vélo elliptique ou magnétique afin permettre le réglage de la résistance.

CHANGEMENT DE L'AXE PLATEAU
21

Conçu pour permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DE ROULEMENT DE PEDALIER
31

Conçu pour changer les roulements du pédalier afin de permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DU BRAS SUPPORT MARCHE PIED
24

Conçu pour retrouver le confort de l'utilisation de votre vélo elliptique grâce au changement du bras support marche pied.

FORFAIT REVISION
35

Cette prestation comprend :

- Contrôle + réglage + serrage de la visserie

- Nettoyage du vélo

CHANGEMENT DU CONTROLEUR DE TENSION
17

Conçu pour changer le contrôleur de tension pour permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DE SELLE
10

Conçu pour permettre une utilisation confortable de votre vélo magnétique.

DEPOSE / REPOSE CARTER
19

Conçu pour démonter l'habillage de votre vélo elliptique ou magnétique pour permettre une intervention qualitative à l'intérieur du produit.

CHANGEMENT DE LA PAIRE DE PÉDALES
10

Conçu pour changer les pédales pour permettre une utilisation optimale de votre vélo magnétique.

CHANGEMENT DE COURROIE
17

Conçu pour permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

CHANGEMENT DU MOTEUR
29

Conçu pour retrouver le confort de l'utilisation de votre vélo d'appartement ou votre vélo elliptique grâce au changement du moteur.

CHANGEMENT DU CAPTEUR
21

Conçu pour changer le capteur de votre matériel pour permettre une utilisation optimale de votre vélo elliptique ou magnétique.

SAMENSTELLING

SAMENSTELLING

BESCHERMDOP

100,00% Polystyreen (PS)

FRAME // CHASSIS

100,00% Staal

ONZE BELOFTES

Op producten van Domyos geldt, bij gebruik in normale omstandigheden, een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren vanaf de aankoopdatum, met de datum op het kassaticket als bewijs.