TC 5

8288569

Ik heb een probleem

DETAILOVERZICHT PROGRAMMA'S

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

Zorg er eerst voor dat de loopband in het stopcontact zit.

1. Druk op de STOP-knop
2. Plaats de \"VEILIGHEIDSSLEUTEL\" terwijl je de STOP-knop ingedrukt houdt
3. Rechtsonderaan staat de gebruikte eenheid:      E=MIJL   RN=km/u
4. Druk op \"+\" om van eenheid te veranderen
5. Trek de \"VEILIGHEIDSSLEUTEL\" uit om de wijzigingen te bewaren
6. Je kan de loopband nu gebruiken

MIJN LOOPBAND GAAT NIET AAN

1. Controleer of het elektriciteitssnoer in het stopcontact zit, en controleer of het stopcontact werkt, bijvoorbeeld door er een lamp op aan te sluiten.

2. Controleer of het andere uiteinde van het elektriciteitssnoer is aangesloten aan de loopband.

3. Controleer of de hoofdschakelaar aan het elektriciteitssnoer op positie I staat.

4. Controleer of de beveiligingssleutel goed in de console zit.

CENTREREN VAN DE LOOPBAND

Neem de inbussleutel (BTR) die werd meegeleverd met de loopband.

1. Start de loopband aan een lage snelheid (4 km/uur).

2. Steek de sleutel in de schroef aan de kant waar de loopband afbuigt

3. Draai per kwartslag in wijzerzin (wacht 30 seconden tussen elke kwartslag) tot de band in de juiste positie zit.

MIJN LOOPBAND MAAKT LAWAAI

De loopband ligt niet meer in het midden => Kies \"Centreren van de loopband\"

De loopband is niet gesmeerd => Kies \"Smeren van de loopband\"

De schroeven zijn losgekomen => Maak alle schroeven van de stijl goed vast

AANSPANNEN VAN DE LOOPBAND

De loopband is een slijtageonderdeel dat na verloop van tijd zijn spanning verliest. Span hem weer aan wanneer hij begint te glijden (gevoel dat je schaatst, schokken in snelheid).

1&2. Draai de 2 stelschroeven een halve slag in wijzerzin. (Herhaal indien nodig, maar span de loopband niet te hard aan).

3.  De band is correct aangespannen wanneer je de beide zijkanten 2 tot 3 cm kunt optillen.

SMEREN

Regelmatig smeren is belangrijk (per 200 gebruiksuren) zodat de loopband lang meegaat

1 & 2. Twee keer sprayen links en rechts van de loopband is voldoende

3. Laat na het sprayen de loopband draaien (zonder erop te lopen) gedurende 5 minuten aan 5 km/uur

MIJN LOOPBAND START HELINGSMOTOR WERK EN ER ZIJN TWEE FLIKKERENDE STREEPJES OP CONSOLE

De loopband staat op modus \"kalibreren\".
           => wacht 2-3 minuten: de band zal stijgen en dalen. Na het kalibreren start de console op.

WANNEER IK OP DE LOOPBAND STAP, GAAT HIJ INEENS TRAGER

De loopband is niet genoeg aangespannen

=> Kies \"Aanspannen van de loopband\"

HET KANTELMECHANISME VAN DE LOOPBAND WERKT NIET OF IS GEBLOKKEERD

*Indien de loopband de tijd niet heeft gekregen om de kanteling te kalibreren:
=> Zet de loopband uit en weer aan, en steek de veiligheidssleutel in
=> Laat de kalibratiecyclus draaien. De loopband zal nu kantelen tot de maximale hellingsgraad en vervolgens weer helemaal tot zijn nulpunt dalen. Dat kan enkele minuten duren

*Om het kalibreren van de loopband te forceren:
1. Druk gelijktijdig op \"STOP\" en \"SPEED+\"

2. Steek de veiligheidssleutel in en houd de knoppen ingedrukt

3. Druk 1 keer op \"STOP\" en de info verschijnt op het scherm

4. Druk op \"INCLIN+\" en het kalibreren begint

PLOOI SYSTEM VAN MIJN LOOPBAND

ER ONBREEKT EEN STUK OF ONDERDEEL VAN MIJN LOOPBAND

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

ONDERHOUD