VE 130

Ref: 8288658

Start verkoop: 2013

Ontworpen om met een rechte rug af te slanken (occasioneel gebruik).

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: soepel trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 3 kg).

Coaching: Console 4 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid).

INGEBRUIKNAME

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

IK HEB EEN PROBLEEM

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.
OVERZICHT VAN DE ONDERDELEN

MIJN DISPLAY GEEFT NIET DE JUISTE MAATEENHEID WEER

Probleem met de configuratie van de display:

=> Controleer of de schakelaar achterop de display op "Km" staat voor een weergave in kilometers en "Mi" voor een weergave in mijl.

=> Klik op de "RESET"-knop om dit te wijzigen.

IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

MIJN DISPLAY GAAT NIET AAN

Je crosstrainer werkt op batterijen:

Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen

DE HENDELS KOMEN LOS VAN DE AS
MIJN DISPLAY BLIJFT OP NUL STAAN

1. Controleer aan de achterkant van je display of alles correct is aangesloten.

2. Controleer op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame of alles correct is aangesloten.

MIJN CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL

Als je crosstrainer niet stabiel is bij gebruik, draai dan aan (een van) de hoogteregelaars tot je toestel weer stabiel staat.

MIJN CROSSTRAINER MAAKT GELUID

Draai alle zichtbare schroeven aan.

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

IK KAN DE PEDALEN NIET MONTEREN
15
Het lukt u niet om het probleem zelf op te lossen of het antwoord te vinden op uw vraag? Dan kan u contact opnemen met onze technici.

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.
OPBERGTIPS

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

ONDERHOUDSTIPS

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Maak de hometrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

3. Controleer regelmatig of je hometrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

GEBRUIKSBEPERKING

Uitsluitend voor thuisgebruik.

IK REPAREER

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.
Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le carter sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le moteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le moteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la courroie sur un vélo elliptique ?
    Comment changer la courroie sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la roue d'inertie sur un vélo elliptique ?
    Comment changer la roue d'inertie sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le capteur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le galet tendeur sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le bras support et le marche-pied sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le bras support et le marche-pied sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo elliptique ?
    Comment changer le roulement de pédalier sur un vélo elliptique ?
  • 14/ Comment remplacer la console d'un vélo magnétique?
    Comment remplacer la console d'un vélo magnétique ?
  • Comment changer l'axe plateau sur un vélo elliptique ?
    Comment changer l'axe plateau sur un vélo elliptique ?
  • Comment changer la transmission compacte sur un vélo elliptique E-Energy ?
    Comment changer la transmission compacte sur un vélo elliptique E-Energy ?

IK ONTDEK DE PRIJZEN VAN DE WERKUREN

Ontdek de catalogus met alle prijzen van de werkuren van onze specialisten