VE ESSENTIAL +

8349406

Ik heb een probleem

MIJN CROSSTRAINER MAAKT LAWAAI

1-Draai alle zichtbare schroeven goed vast
2-Controleer het onderstel

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

R= in wijzerzin        L= in tegenwijzerzin

ER IS EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

1- Controleer of één van de metalen strips van één van de aansluitingen niet verdraaid is

2 -Achteraan de console: controleer of alles correct is aangesloten.
Op het verbindingspunt van de stuurpen en de structuur: controleer of alles correct is aangesloten.

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

1Gebruik met batterijen: Controleer de juiste positie van de plus- en minpool van de batterijen. Indien het probleem zich blijft voordoen, vervang de batterijen en start opnieuw op
1Gebruik met netvoeding: Controleer of de adapter correct is aangesloten op de hometrainer, of hij in het stopcontact zit en of het stopcontact werkt.

2Achteraan de console: controleer of alles correct is aangesloten.
2 Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

DE HARTSLAG WORDT MET MOEITE GEMETEN

1-Controleer de aansluiting die uit het stuur zit
2-Maak beide handen vochtig en plaats ze op de sensoren