VM E SEAT

Ref : 8372431

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie in vorm wil blijven met een goede rughouding (regelmatig gebruik).

Deze zitfiets is ideaal om veilig in conditie te blijven, gewicht te verliezen of terug in vorm te geraken. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.

COACHING : 6 functies, 9 programma's.
Gepersonaliseerde training met de app E Connected.

ZITCOMFORT : Zittende houding. Ergonomische stoel in ademend materiaal voor optimaal comfort.

WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

Ik heb een probleem

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

1. Controleer achter aan de console of die correct is aangesloten.

2. Controleer of de adapter goed is aangesloten op de fiets, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt.

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

Standaard geeft uw console de informatie over afstand in km en over snelheid in km/u. Om over te gaan op de eenheid:

1/ De console uitzetten.

2/ Meer dan 3 seconden op de centrale knop drukken \"OK\" .

3/ De eenheid kiezen met de knoppen + -

4/ Valideren door op de centrale knop \"OK\" te drukken; de console geeft automatisch het welkomstscherm weer.

MIJN FIETS MAAKT LAWAAI

Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan

MIJN FIETS STAAT NIET STABIEL

Als de ets instabiel staat tijdens het gebruik, dient u aan een van de of beide uiteinden van de achterpoten te draaien tot het apparaat weer stabiel staat.

.

IK KRIJG DE PEDALEN NIET OMHOOG

/!\\ De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

PROBLEEM MET HET METEN VAN DE HARTSLAG

De hartslagmeter knippert niet of knippert onregelmatig.

=>Controleer of de gordel van de hartslagmeter correct geplaatst is (voor inlichtingen kan u terecht in de handleiding van de hartslagmeter)

=> bevochtig licht de hartslagband tot het verbeteren van het contact met uw borstkas

HOE BRENGT U DE VERBINDING TOT STAND TUSSEN UW DOMYOS-TOESTEL EN UW TABLET/SMARTPHONE?

1/ Download de app Domyos E-Connected gratis via de APP STORE of GOOGLE PLAY.

2/ Open de app.

3/ Plaats uw tablet / smartphone in de buurt van de loopband. Om de functies te activeren, plaatst u uw tablet op de houder voor de optische sensor (zie schematische weergave van de werking van de console).

Als Bluetooth® is geactiveerd: herkent het toestel dit automatisch. De naam van uw toestel verschijnt dan op het scherm: klik op OK.

Als Bluetooth® niet is geactiveerd: verschijnt een venster waarin u wordt verzocht toestemming te geven om Bluetooth® te activeren en zo de verbinding tot stand te brengen.

4/ Als indicatie dat uw toestel correct is verbonden met uw tablet / smartphone, gaat het pictogram op  uw scherm branden.

PROBLEEM MET DE APP E-CONNECTED

Gelieve te klikken op de foto