VM ESSENTIAL 2

Ref : 8369202

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik).

De ideale hometrainer om thuis aan je conditie te werken! Een ergonomisch stuur voor meer comfort en een console met 5 functies om je trainingen goed op te volgen.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 4 kg.

COACHING : 5 functies (calorieverbruik, afstand, tijd, snelheid, hartslag).

DRAAGCOMFORT : Ergonomisch stuur en voetriempjes zodat je voeten goed vast zitten.

WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

Ik heb een probleem

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

Je fiets werkt op batterijen                    1/Controleer de juiste positie van de plus- en minpool van de batterijen.                 2/Indien het probleem zich blijft voordoen, vervang de batterijen en start opnieuw op

MIJN CONSOLE BLIJFT OP NUL STAAN

1- Controleer achteraan de console of die correct is aangesloten.   2- Controleer op het verbindingspunt van de stuurpen en de structuur of alles correct is aangesloten.

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

1- Controleer of de schakelaar achteraan de console op \"Km\" staat voor een weergave in kilometer, en op \"Mi\" voor een weergave in mijl    2- Controleer of de schakelaar achteraan de console op \"VM\" staat voor een hometrainer en op \"VE\" voor een crosstrainer     3- Om de console te resetten een batterij uitnemen en weer terugplaatsen.

IK KRIJG DE PEDALEN NIET OMHOOG

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting:

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

MIJN FIETS MAAKT LAWAAI

Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan

ER IS EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

Schroef de stuurbuis los en controleer of de kabel correct werd aangesloten  Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel eruit zit

DE HARTSLAG WORDT MET MOEITE GEMETEN

1-Controleer de aansluiting die uit het stuur zit 2-Maak beide handen vochtig en plaats ze op de sensoren