VM ESSENTIAL

Ref : 8364829

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie in conditie wil blijven (occasioneel gebruik).

De ideale hometrainer om opnieuw te beginnen met sporten en voor een slanker figuur! 4 functies om je training op te volgen.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 3 kg.

COACHING : Console met 4 functies (verbrande calorieën, afstand, tijd, snelheid).

Ik heb een probleem

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

Je fiets werkt op batterijen
Controleer de juiste positie van de plus- en minpool van de batterijen. Indien het probleem zich blijft voordoen, vervang de batterijen en start opnieuw op

MIJN CONSOLE BLIJFT OP NUL STAAN

1- Controleer achteraan de console of die correct is aangesloten.
2- Controleer op het verbindingspunt van de stuurpen en de structuur of alles correct is aangesloten.

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

Probleem met de configuratie van de console

=>Controleer of de schakelaar achteraan de console op \"Km\" staat voor een weergave in kilometer, en op \"Mi\" voor een weergave in mijl
 =>Druk op de knop \"RESET\" om te wijzigen

IK KAN MIJN PEDALEN NIET VASTMAKEN

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting:

R= in wijzerzin                                                                                             L= in tegenwijzerzin

JE HOORT EEN KLEPPEREND GELUIDWANNER JE DE PEDALEN BEWEEGT

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

MIJN FIETS MAAKT LAWAAI

1-Draai alle zichtbare schroeven goed vast
2-Controleer het onderstel

ER IS EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND

Schroef de stuurbuis los en controleer of de kabel correct werd aangesloten
Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel eruit zit