VM FOLD 3

8230658

Datum van verkoop: 2013

Ik heb een probleem

MIJN SCHROEVEN ZIJN TE LANG OF ER ONTBREKEN MOEREN

DE DRUKKNOP IS MOEILIJK IN TE DRUKKEN

MIJN FIETS STAAT NIET STABIEL

1.De poten zijn verwisseld + afstelling van de voorste poot:

2. Gebruik je vloerbescherming?
  --> Voor extra stabiliteit en zo weinig mogelijk lawaai, raden we vloertegels aan.

Klik hier om vloertegels te bestellen.

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

1:Controleer de batterijen:

2:

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

1:Controleer de batterijen:

2:

DE SNELHEID EN DE CALORIEËN BLIJVEN OP '0' STAAN

1: de kabel is niet meer aangesloten

OP MIJN CONSOLE VERSCHIJNT 'ERR'

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND

MIJN FIETS MAAKT LAWAAI

1-Draai alle zichtbare schroeven goed vast
2-Controleer het onderstel

ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

IK KRIJG DE PEDALEN NIET OMHOOG

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting:

R= in wijzerzin                                                                 L= in tegenwijzerzin