T900C

Ref: 8542703

T900C

2019

Ontworpen om thuis te hardlopen, aan je conditie te werken en je hart en spieren te trainen. De loopband T900C is geschikt om regelmatig te trainen bij hoge intensiteit. Hij is de ideale partner bij het indoor trainen voor nog betere prestaties.   DE VOORDELEN:

VEELZIJDIG: Zet goede prestaties neer dankzij de maximumsnelheid van 18 km/u en de helling tot 10%. GEBRUIKSCOMFORT: Loopvlak van 50 cm breed en 143 cm lang, bijzonder geschikt voor grote passen. COACHING: 32 vooringestelde aanpasbare programma's die compatibel zijn met de E-Connected app van Domyos.

Montage en eerste gebruik

Je hebt een product van het merk DOMYOS gekozen en we willen je bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij de ingebruikname van je toestel, hebben wij een tutorial opgesteld. Klik op de video hieronder voor een stap-voor-stapbegeleiding van de montage.

Ingebruikname en gebruik van mijn product

Je hebt gekozen voor een DOMYOS-product, en wij willen je graag bedanken voor je vertrouwen. Om je te helpen bij het eerste gebruik vind je hier enkele tips voor de ingebruikname en het gebruik van je toestel. 

Ik heb een probleem

Is je toestel goed opgezet, maar kom je toch nog enkele problemen tegen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

T900C

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? 

NEEM DAN CONTACT OP MET EEN VAN ONZE SPECIALISTEN.

Onderhoud van mijn product

Hij zorgt voor jou, dus waarom niet iets terugdoen? Regelmatig onderhoud is cruciaal om ervoor te zorgen dat je toestel optimaal blijft functioneren en langer meegaat. Ontdek hier al onze onderhoudstips.

Ik herstel mijn product

Je wilt je toestel graag zelf repareren, maar je weet niet hoe dat moet? Ontdek hier al onze tips en videotutorials.

T900C

Ik bestel reserveonderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE LOOPBAND T900A?

Handleiding

T900C

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

T900C

Samenstelling / tips

SAMENSTELLING

Frame // Chassis (voor wielen): 100,0% Staal

Kap : 75,0% Polystyreen,  25,0% Polyvinylchloride - ftalaatvrij

Plank: 100,0% Hout

OPBERGTIPS

Stofvrij en droog opbergen.

GEBRUIKSBEPERKING

Maximale gewicht gebruiker 130 kg. Deze loopband is gemaakt voor gebruik tot 5u per week.

SMART LOOPBAND

Je kunt de loopband via bluetooth linken aan de E-Connected app van Domyos, verkrijgbaar op tablet en smartphone.~Met de USB-aansluiting kan je je tablet of smartphone opladen en met de audio-aansluiting kan je muziek afspelen door de 2x2W-boxen.

NUTTIGE INFORMATIE

1. Het stroomverbruik van de loopband kan variëren van 500 tot 650 watt, voor een gebruiker van 90 kg aan 13 km/u.~2. Het geluidsdrukniveau gemeten op 1 m van de oppervlakte van het toestel en op een hoogte van 1,60 m boven de vloer bedraagt 70 dBa (aan maximumsnelheid van 16 km/u, zonder hardloper).~3. Het geluidsniveau bij onbelaste werking ligt lager dan bij belaste werking.~4. Het loopvlak meet 50 cm x 143 cm.

T900C

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).