TC 450

Ref: 5601299

TC 450

Datum van verkoop: 2005

Ik heb een probleem

Wanneer ik op de band stap, neemt de snelheid af
De motor van mijn loopband vertraagt of stopt onregelmatig zonder dat het bedieningspaneel uitvalt
Mijn bedieningspaneel licht niet op
Smering van de loopband
Uw toestel geeft een foutcode e… weer
Centreren van de loopband
Ontbrekende onderdelen of beschadigde onderdelen
Mijn loopband maakt lawaai

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? 

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

TC 450
TC 450

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.