TC 790

Ref: 8114072

TC 790

Datum van verkoop: 2009

Ik heb een probleem

MIJN BEDIENINGSPANEEL LICHT NIET OP
SMERING VAN DE LOOPBAND
CENTREREN VAN DE LOOPBAND
MIJN LOOPBAND MAAKT LAWAAI
WANNEER IK OP DE BAND STAP, NEEMT DE SNELHEID AF
SPANNING VAN DE LOOPBAND
UW TOESTEL GEEFT EEN FOUTCODE E… WEER
DE MOTOR VAN MIJN LOOPBAND VERTRAAGT OF STOPT ONREGELMATIG ZONDER DAT HET BEDIENINGSPANEEL UITVALT

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? 

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

TC 790
TC 790

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.