tentetrek900UL2personnes

REF: 8586318

BOOGTENT - TREK 900 UL - 2 PERSONEN - FORCLAZ

2020

Is je tent kapot? GOOI HEM NIET WEG!

Je moet weten dat de ecologische impact van een weggegooide tent gelijk staat aan meer dan 3.000 km rijden met de auto. Om deze impact te beperken, zet Decathlon zich in om ervoor te zorgen dat alle tenten na reparatie herstelbaar zijn en in perfecte staat verkeren!

Op deze pagina begeleiden wij u stap voor stap bij het repareren van uw tent op basis van de ondervonden problemen.

Al onze tenten zijn gegarandeerd tegen eventuele fabricagefouten. Onder garantie verzorgen wij de reparatie en kunt u uw tent rechtstreeks naar de werkplaats van uw Decathlon-winkel brengen. Buiten de garantie, of als de tent beschadigd is geraakt door verkeerd gebruik, kunt u deze heel eenvoudig zelf (of in een werkplaats, op uw kosten) repareren.

Een stok repareren

Om de stokk te vervangen, identificeert u eenvoudig de betreffende stok in het onderstaande diagram, bestelt u het onderdeel online of bij uw plaatselijke winkel en volgt u de stappen in de video.

Er zijn verschillende soorten stokken:

- gemaakt van vezels of aluminium. In dit geval bestaat het uit verbindingen en die met elkaar zijn verbonden door een elastiek.

- een opblaasbaar gedeelte. In dit geval bestaat het uit een opblaasbaar gedeelte en een dop.

Bij trekkingtenten zijn de bogen meestal van aluminium en zeer eenvoudig te verwisselen.

1/ Mijn tent

tentetrek900UL2personnes

2/ Reserveonderdelen

ONZE TIP: Vergeet niet eerst uw winkel te bellen om de onderdelen te bestellen, zodat u niet meerdere keren hoeft te reizen.

Buitentent vervangen

1/ Reserveonderdeel

De buitentent van een tent is het zichtbare buitenste deel (ook wel het 'tentzeil' genoemd). 

ONZE TIP: Vergeet niet eerst uw winkel te bellen om de onderdelen te bestellen, zodat u niet meerdere keren hoeft te reizen.

come riparare un doppiotetto

Tip: de patch kan een reparatie van scheurtjes in de buitendoeken (buitentent) mogelijk maken. Afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte product kan deze reparatie de gehele levensduur van de tent meegaan. Let op: het is raadzaam om de patch aan de binnenkant te plakken zodat hij beter hecht en blijft zitten.

Repareer de slaapkamer

1/ Pezzo di ricambio

De slaapkamer is het interne deel van de tent, waar het matras wordt geplaatst. Om het te vervangen volgt u eenvoudigweg de stappen in de onderstaande video en bestelt u het onderdeel in de winkel of online.

Werkplaatsdiensten

U kunt alle hierboven beschreven handelingen zelf uitvoeren of uw tent toevertrouwen aan de werkplaats van uw Decathlon-winkel.

Voor meer informatie over de diensten die in de werkplaats worden aangeboden, klikt u op onderstaande link:

Accessoires

Vind accessoires op de website decathlon.nl en in je Decathlon-winkel.