sav tennis de table artengo

Tafeltennis: montage, onderhoud, reparatie

Van onderhoud tot reparatie, inclusief montagehandleiding, DECATHLON ondersteunt je tijdens de hele levensduur van je tafel.

WELK PRODUCT HEB JE?

U bent op zoek naar een montage- of gebruikershandleiding, reserveonderdelenspecifiek voor uw tafeltennistafel?
Een online-ondersteuning helpt u ook bij eventuele technische problemen met uw product.

Zoek in een van de onderstaande categorieën en vind de informatie die u nodig hebt.

Populairste producten

PPT 930 OUTDOOR

PONGORI PPT 930 OUTDOOR

Op deze pagina vind je de handleiding de montagevideo s en tips voor het onderhoud Is er iets kapot Hier vind je alle onderdelen die je nodig hebt om je tafel te herstellen Hulp nodig Ga dan naar de FAQ en vraag om hulp onderaan de pagina

TENNIS DE TABLE
TENNIS DE TABLE

ONDERDELEN VOOR TAFELTENNIS

Is er een onderdeel van je tafeltennistafel gebroken of wil je gewoon een onderdeel vervangen dat dreigt te breken? Vind ons assortiment reserveonderdelen en volg ons productspecifiek advies in de categorieën hierboven.

Ik heb hulp nodig

Hoe vind ik het merk van mijn tafel?

Het tafelmerk is op je tafel gedrukt. Het merk kan zichtbaar zijn op de frames (zijkanten van het onderstel of tafelriemen) of onder een van de bladen.

Wat is het verschil tussen pongori, artengo en inesis?

Artengo en Inesis zijn de vroegere merknamen van de tafeltennisproducten van Decathlon.

Pongori is de merknaam van de huidige sport die uitsluitend tafeltennis vertegenwoordigt.

inesis/artengo/pongori
Hoe werkt de dienst na verkoop

Voor bepaalde producten die op de site worden verkocht, geldt een contractuele garantie waarvan de duur wordt vermeld op de productpagina van de betreffende artikelen op de website. De garantie omvat onderdelen en arbeidsloon.

De garantie is beperkt tot de vervanging van uw defecte onderdelen, rekening houdend met het gebruik dat ervan is gemaakt.

Ga voor meer informatie over de garantievoorwaarden naar onze rubriek "Garanties".

Voor alle vragen over uw commerciële garantie of omruiling kunt U ook terecht bij uw Decathlon-winkel.

In het kader van deze garantie kan U uw product naar de werkplaats van de Decathlon shop brengen, samen met uw factuur die U kan opslaan en/of afdrukken in de rubriek "Mijn online account"  of gebruik het contactformulier van de klantenservice om uw aanvraag te laten behandelen.

Je vindt op deze site de instructies voor tafels die vanaf 2002 zijn geproduceerd.

Als uw tafel ouder is, neem dan contact met ons via een werkplaats bij jou in de buurt.

Als het onderdeel niet meer onder de garantie valt, ga dan rechtstreeks naar het gedeelte "reserveonderdelen" op het productblad van je tafel om het onderdeel te kopen via onze e-commercesite of via een expert in de winkel.

Wat zijn de garantievoorwaarden voor onderdelen?

Tafels hebben een garantie van 2 tot 5 jaar voor oudere series en 10 jaar voor onze nieuwe "Roll & Play" serie (FT730 O, FT830 O, FT860 O, FT890 O, PPT 500, PPT 530, PPT 900, PPT 530, PPT 130 Medium en hun beperkte series).

De garantie is ook beperkt tot 2 jaar op de rem, het net, de palen, de plastic behuizing en de verstelbare poten.

De garantie is beperkt tot de levering van onderdelen die door onze diensten als defect worden erkend en is niet van toepassing op schade veroorzaakt door normale slijtage van onderdelen, montage niet in overeenstemming met de instructies die bij elke tafel worden geleverd, het niet opvolgen van gebruiks- en veiligheidsinstructies, gebrek aan onderhoud, gebruik van agressieve producten voor onderhoud (tafelblad), stoten, vallen en meer in het algemeen elke oorzaak die niets te maken heeft met de kwaliteit van de tafel.

garantie10ans

10 jaar garantie

Sinds 2015 bieden we 10 jaar garantie op al onze PONGORI en ARTENGO tafels (bladen, wielen, veiligheidssysteem en metalen frame).

Onze beloftes

Sinds 2015 garanderen wij garanderen wij al onze ARTENGO tabellen voor 10 jaar (bladen, wielen, veiligheidssysteem en metalen frame).