trek900autoportante2personnes

REF: 8501684


FORCLAZ TREKKINGTENT MT 900
2 PERSONEN

2020

IS UW TENT KAPOT? GOOI HEM NIET WEG!

U moet weten dat de ecologische impact van een weggegooide tent gelijk staat aan ruim 3.000 km met de auto. Om deze impact te beperken, streeft Decathlon ernaar om ervoor te zorgen dat al zijn tenten herstelbaar zijn en na reparatie in perfecte staat verkeren. Op deze pagina begeleiden wij u stap voor stap bij het repareren van uw tent op basis van de aanwezige problemen. Al onze tenten zijn gegarandeerd tegen mogelijke fabricagefouten.

Onder garantie verzorgen wij de reparatie. U kunt de tent in uw winkel rechtstreeks naar de werkplaats van uw Decathlon-winkel brengen. Mocht de schade buiten de garantie vallen, of als uw tent beschadigd is door onjuist gebruik, kunt u deze heel eenvoudig zelf (of tegen lage kosten in de werkplaats) repareren.

1/ Uw tent

trek900autoportante2personnes
comment réparer une toile de tente

Tip: Mocht er tijdens het kamperen een scheur ontstaan in uw tent, dan kunnen patches deze scheurtjes in de stof  herstellen. We raden aan om de reparatiepatch aan de binnenkant van de buitentent te plakken voor een betere hechting.
Voor een definitieve reparatie kunnen onze monteurs deze reparaties uitvoeren en zo de levensduur van uw tent verlengen.

Werkplaats diensten

U kunt de hierboven beschreven reparatie zelf uitvoeren of u kunt deze door de werkplaatstechnici van de dichtstbijzijnde Decathlon-winkel laten uitvoeren.

Voor meer informatie over de diensten die tijdens de workshop worden aangeboden, klikt u op onderstaande link: