TS 100

Ref: 8584544

FITNESS RACK TS 100

Makkelijk mee te nemen dip bars, compact en compleet. Om al je spieren te trainen met je eigen lichaamsgewicht, statisch of dynamisch.
Verstelbaar op 3 hoogtes: 77 cm, 84 cm en 91 cm

PRODUCTVOORDELEN:

- Veelzijdig: In 3 hoogtes verstelbaar.
Diverse oefeningen (dips, opdrukken, Australian pull-ups)

- Stevig: Erg stevig, belastbaar tot 130 kg.

- Stabiel: Stijve structuur, antislip doppen op de poten.

- Compact: Neemt weinig plaats in, gemakkelijk op te bergen en mee te nemen dankzij de opvouwbare poten.

- Grip: Antisliphandgrepen.

- Stabiel: Hard en stabiel frame

Montage

Hartelijk dank voor je vertrouwen in het merk CORENGTH. Klik op het filmpje om aan de slag te gaan met je toestel, we leggen je stap voor stap uit hoe je het monteert.

Montagevideo TS 100

Ik heb een probleem

Er missen kunststof onderdelen in mijn pakket

Mist er een onderdeel, laat het ons dan zeker weten. Een van onze technici zal contact met je opnemen om een oplossing te vinden, zodat je volop van je toestel kunt genieten.

Onderdelen

Overzicht van de onderdelen

explosietekening TS900

Handleiding

• TS 900

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om deze te downloaden.

TS 900

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet?

NEEM DAN CONTACT OP MET ONZE TECHNICI.

TS 900

Samenstelling

SAMENSTELLING

Hoofddeel
100% - Staal
Beschermhoes
100% - Gerecycled polypropeen

ONDERHOUDSADVIES

Met een vochtig doekje schoonmaken.

GEBRUIKSBEPERKING

Maximaal gewicht gebruiker: 130 kg. Uitsluitend voor particulier gebruik

TS 100

Onze beloftes

CORENGTH geeft bij normaal gebruik 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).