VE 130

Ref: 8288658

VE 130

2013

Start verkoop: 2013

Ontworpen om met een rechte rug af te slanken (occasioneel gebruik).

VLOEIENDE TRAPBEWEGING: soepel trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 3 kg).

Coaching: Console 4 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid).

Ik heb een probleem

Overzicht van de onderdelen

VE 130
Mijn display geeft niet de juiste maateenheid weer

Probleem met de configuratie van de display:

=> Controleer of de schakelaar achterop de display op "Km" staat voor een weergave in kilometers en "Mi" voor een weergave in mijl.

=> Klik op de "RESET"-knop om dit te wijzigen.

VE 130
Ik heb een probleem met de weerstand

Schroef de stuurhouder los en controleer of de kabel correct werd aangesloten.

Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel werd verwijderd.

VE 130
Mijn display gaat niet aan

Je crosstrainer werkt op batterijen:

Controleer de +/--positie van de batterijen. Als het probleem aanhoudt, vervang dan de batterijen

VE 130
De hendels komen los van de as
VE 130
Mijn display blijft op nul staan

1. Controleer aan de achterkant van je display of alles correct is aangesloten.

2. Controleer op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame of alles correct is aangesloten.

Mijn crosstrainer staat niet stabiel

Als je crosstrainer niet stabiel is bij gebruik, draai dan aan (een van) de hoogteregelaars tot je toestel weer stabiel staat.

Mijn crosstrainer maakt geluid

Draai alle zichtbare schroeven aan.

VE 130
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

VE 130
Ik kan de pedalen niet monteren
15
VE 130

Het lukt u niet om het probleem zelf op te lossen of het antwoord te vinden op uw vraag? dan kan u contact opnemen met onze technici.

Onderhoud van mijn product

Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Onderhoudstips

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Maak de hometrainer na elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

3. Controleer regelmatig of je hometrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik.

VE 130

Ik ontdek de prijzen van de werkuren

Ontdek de catalogus met alle prijzen van de werkuren van onze specialisten

Handleiding

• VE 130

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

VE 130

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.