VE 410

Ref: 8183201

VE 410

Datum van verkoop: 2011

Ik heb een probleem

Het is niet mogelijk de instellingen van mijn console te wijzigen
De console licht niet op
Bij elke omwenteling hoor ik een 'klak' in de pedalen
Mijn bedieningspaneel geeft niet de correcte meeteenheid aan voor de afstand
Mijn toestel maakt lawaai
Probleem met het meten van de hartslag
Ik heb een probleem met de pedalen
Ik heb een probleem met de weerstand

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet?

Neem dan contact met ons op.

VE 410
VE 410

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.