VE 510

Ref: 8193299

VE 510

Datum van verkoop: 2011

Ik heb een probleem

BIJ ELKE OMWENTELING HOOR IK EEN 'KLAK' IN DE PEDALEN
DE CONSOLE LICHT NIET OP
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND
ONTBREKENDE ONDERDELEN OF BESCHADIGDE ONDERDELEN
MIJN BEDIENINGSPANEEL GEEFT NIET DE CORRECTE MEETEENHEID AAN VOOR DE AFSTAND
PROBLEEM MET HET METEN VAN DE HARTSLAG
HET IS NIET MOGELIJK DE INSTELLINGEN VAN MIJN CONSOLE TE WIJZIGEN
VE 510

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

VE 510