VE 530

Ref: 8289519

VE 530

Datum van verkoop: 2013

Mijn dienst

CaouqAF01jA

Ik heb een probleem

DE HARTSLAG WORDT MET MOEITE GEMETEN
MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND
MIJN CROSSTRAINER MAAKT LAWAAI
JE HOORT EEN KLEPPEREND GELUID WANNEER JE DE PEDALEN BEWEEGT
MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL?

VE 530

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet?

Neem dan contact met ons op.

VE 530
VE 530

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.