VE E-ESSENTIAL +

Ref: 8396879

VE E-ESSENTIAL+

Mijn dienst

Comment monter votre vélo elliptique Domyos E-Essential + ?

Ik heb een probleem

Het toestel is juist gemonteerd maar u ondervindt een probleem tijdens het gebruik ervan? Vind hier al onze oplossingen.

Mijn console gaat niet aan
Mijn bedieningspaneel geeft niet de correcte meeteenheid aan voor de afstand
Mijn crosstrainer maakt lawaai
Er is een probleem met de weerstand
Je hoort een klepperend geluidwanneer je de pedalen beweegt

Neem dan contact met ons op.

VE E-ESSENTIAL +

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VE E-ESSENTIAL +