VE E-SHAPE+

Ref: 8358831

VE E-SHAPE+

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie een strakker figuur wil en zo groot mogelijke bewegingen wil maken (regelmatig gebruik).

Onze crosstrainer waarmee je de grootste en meest vloeiende bewegingen maakt. Met de E-Connected-app heb je bovendien een coach in huis die je helpt je doelstellingen te bereiken.

VOORDELEN:

VLOTHEID TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 9 kg.

COACHING: 6 functies, 9 programma's.
Gepersonaliseerde training met de app E-Connected.

DRAAGCOMFORT: Ergonomische handgrepen en verstelbare treeplanken. Blokkering (veiliger).

WENDBAARHEID: Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND
MIJN CROSSTRAINER MAAKT LAWAAI
PROBLEEM MET HET METEN VAN DE HARTSLAG

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL?

VE E-SHAPE+

Neem dan contact met ons op.

VE E-SHAPE+
VE E-SHAPE+