VE E-SHAPE+

Ref: 8358831

VE E-SHAPE+

2016

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie een strakker figuur wil en zo groot mogelijke bewegingen wil maken (regelmatig gebruik).

Onze crosstrainer waarmee je de grootste en meest vloeiende bewegingen maakt. Met de E-Connected-app heb je bovendien een coach in huis die je helpt je doelstellingen te bereiken.

VOORDELEN:

VLOTHEID TRAPBEWEGING: Vliegwiel van 9 kg.

COACHING: 6 functies, 9 programma's.
Gepersonaliseerde training met de app E-Connected.

DRAAGCOMFORT: Ergonomische handgrepen en verstelbare treeplanken. Blokkering (veiliger).

WENDBAARHEID: Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

Ik heb een probleem

Mijn console gaat niet aan

1. Controleer achter aan de console of die correct is aangesloten.

2. Controleer of de adapter goed is aangesloten op de fiets, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt.

VE E-SHAPE+
Mijn console geeft niet de juiste meeteenheden aan voor de afstand

Standaard geeft uw console de informatie over afstand in km en over snelheid in km/u. Om over te gaan op de eenheid:

1/ De console uitzetten.

2/ Meer dan 3 seconden op de centrale knop drukken \"OK\".

3/ De eenheid kiezen met de knoppen +/-.

4/ Valideren door op de centrale knop \"OK\" te drukken; de console geeft automatisch het welkomstscherm weer.

Mijn crosstrainer maakt lawaai

1- Draai alle zichtbare schroeven goed vast

2- Controleer het onderstel

VE E-SHAPE+
Je hoort een klepperend geluid wanneer je de pedalen beweegt

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan
De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

VE E-SHAPE+
Lawaai na montage van het product

Probleem met het meten van de hartslag

De hartslagmeter knippert niet of knippert onregelmatig.
=> Controleer of de gordel van de hartslagmeter correct geplaatst is (voor inlichtingen kan u terecht in de handleiding van de hartslagmeter)
=> Bevochtig licht de hartslagband tot het verbeteren van het contact met uw borstkas

VE E-SHAPE+
Er verschijnt een code e2 of e3 op mijn display
Probleem met e-connected

Klik hier:

VE E-SHAPE+

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL?

Handleinding en software

VE E-SHAPE+

Neem dan contact met ons op.

VE E-SHAPE+