VE ESSENTIAL +

REF: 8349406

VE ESSENTIAL +

2015

Datum van verkoop: 2015

Mijn console gaat niet aan

1. Gebruik met batterijen: controleer de juiste positie van de plus- en minpool van de batterijen. Indien het probleem zich blijft voordoen, vervang de batterijen en start opnieuw op
Gebruik met netvoeding: controleer of de adapter correct is aangesloten op de hometrainer, of hij in het stopcontact zit en of het stopcontact werkt.

2. Achteraan de console: controleer of alles correct is aangesloten.
Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

VE ESSENTIAL +
Mijn crosstrainer maakt lawaai

1- Draai alle zichtbare schroeven goed vast

2- Controleer het onderstel

VE ESSENTIAL +
De hartslag wordt met moeite gemeten

1- Controleer de aansluiting die uit het stuur zit

2- Maak beide handen vochtig en plaats ze op de sensoren

VE ESSENTIAL +
Er is een probleem met de weerstand

1- Controleer of één van de metalen strips van één van de aansluitingen niet verdraaid is

2- Achteraan de console: controleer of alles correct is aangesloten.
Op het verbindingspunt van de stuurpen en de structuur: controleer of alles correct is aangesloten.

VE ESSENTIAL +
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan
De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting
R= in wijzerzin        L= in tegenwijzerzin

Handleinding en software

VE ESSENTIAL +

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet?

Neem dan contact met ons op.

VE ESSENTIAL +

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.