VE ESSENTIAL + V2

Ref: 8376571

VE ESSENTIAL + V2

2016

Start verkoop: 2016

Ontworpen voor wie met een trainingsprogramma wil afslanken (voor occasioneel gebruik).

De eerste prijs crosstrainer met trainingsprogramma's om je gemotiveerd te houden en je te helpen je doelstellingen te bereiken.

DE VOORDELEN:

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 6 kg

COACHING: 5 functies (calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag) ~7 programma's

VERPLAATSBAAR: Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen

Ik heb een probleem

De hendels komen los van de as
VE ESSENTIAL + V2
Mijn crosstrainer maakt geluid

Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan.

VE ESSENTIAL + V2
Overzicht van de onderdelen
VE ESSENTIAL + V2
Mijn display geeft niet de juiste maateenheid weer

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.   Als je wilt overschakelen naar Miles (Mi):

1. Zet de display uit.

2. Druk langer dan 3 seconden op de middelste knop.

3. Selecteer de eenheid met de knoppen.

4. Bevestig je keuze met een druk op de middelste knop. Je krijgt dan automatisch het welkomstscherm te zien.

VE ESSENTIAL + V2
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

/!\ Het rechterpedaal (R) en het linkerpedaal (L) hebben een tegengestelde schroefrichting:

R= met de klok mee      L= tegen de klok in

Mijn display gaat niet aan

1. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

2. Controleer de aansluiting van de kabels achterop de display en in het frame.

VE ESSENTIAL + V2
Problemen met de hartslagmeting

De hartslagindicator knippert niet of onregelmatig:

1. Controleer of de batterij goed geplaatst is of plaats een nieuwe.

2. Bevochtig het deel van de hartslagband dat in contact komt met de huid.

3. Zorg ervoor dat de hartslagband rechtstreeks op de huid zit en niet op je shirt.

VE ESSENTIAL + V2
Ik heb een probleem met de weerstand

1. Controleer of de metalen strips van de aansluitingen niet verbogen zijn.

2.

Achter op de display: controleer of alles correct is aangesloten.

Op het verbindingspunt van de stuurpen en het frame: controleer of alles correct is aangesloten.

VE ESSENTIAL + V2
VE ESSENTIAL + V2

Slaag je er niet in om het probleem op te lossen of vind je het antwoord niet? neem dan contact op met een van onze specialisten.

Onderhoud van mijn product

Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Onderhoudstips

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Maak de crosstrainer ma elk gebruik schoon met een (vochtig) doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Gebruiksbeperking

Uitsluitend voor thuisgebruik.

Handleiding

• VE ESSENTIAL + V2

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Onze beloftes

Domyos geeft bij normaal gebruik een garantie van 5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren, te rekenen vanaf de aankoopdatum (waarvan de kassabon als bewijs geldt).