VM 460

Ref: 8015901

VM 460

2006

Datum van verkoop: 2006

Ik heb een probleem

Ontbrekende onderdelen of beschadigde onderdelen

Zoek de nummer van uw onderdeel en klik sur 'NEE'

Mijn toestel maakt lawaai

De schroeven zijn niet goed vastgedraaid

=>Draai alle zichtbare schroeven goed vast

De console licht niet op

1 . Montageprobleem

=>Aan de achterzijde van het bedieningspaneel
Controleer of de aansluitingen aan de console correct werden uitgevoerd met behulp van de handleiding.

=>Aan de verbinding van de twee buizen
Controleer of de aansluitingen van de kabelset correct werden uitgevoerd met behulp van de handleiding. Dit achteraan de console en in de metalen stuurhouder.

2 . Elektrisch probleem

=>Uw toestel werkt op batterijen
Controleer de correcte positie (+/-) van de batterijen. Indien het probleem blijft aanhouden, probeer opnieuw met nieuwe batterijen

=>Uw toestel is aangesloten op het electriciteitsnet
Controleer of de adapter correct is aangesloten op het toestel, of deze verbonden is met het elektriciteitsnet en zorg ervoor dat uw stopcontact werkt.

3. Gebruiksprobleem

Informatie: het bedieningspaneel zal niet oplichten indien u tegelijkertijd batterijen en elektrische voeding gebruikt.

Probleem met het meten van de hartslag

De hartslagmeter knippert niet of knippert onregelmatig.
=>Controleer of de gordel van de hartslagmeter correct geplaatst is (voor inlichtingen kan u terecht in de handleiding van de hartslagmeter)
=> bevochtig licht de hartslagband tot het verbeteren van het contact met uw borstkas

VM 460
Ik heb een probleem met de pedalen

1. U slaagt er niet in de pedalen te installeren

=>Slechte montage van de pedalen
Zorg ervoor dat het pedaal met de letter ‘R’ gemonteerd is aan de rechterkant en dat het pedaal met de letter ‘L’ gemonteerd is aan de linkerkant van het toestel.

2. Het trappen is luidruchtig

=> Zorg ervoor dat de sluitringen geïnstalleerd zijn zoals aangegeven op de montagehandleiding en dat elke schroef goed vastgedraaid is.

Bij elke omwenteling hoor ik een 'klak' in de pedalen

De pedalen zijn niet genoeg vastgedraaid

=>Draai de pedalen 1 toer los en draai ze daarna opnieuw goed zeer vast

Ik heb een probleem met de weerstand

1. Ik wijzig de positie van het weerstandsknop maar ik merk geen verandering

=>Slechte aansluiting van de kabel
Schroef de buis van de stuursteun los en controleer of de aansluiting van de kabel correct uitgevoerd is.

=> Verifier of het zwarte, plastieken hulptussenstuk verwijderd werd na de montage van de kabel.
Zie tekening

Het trappen is luidruchtig

Het trappen is luidruchtig

=> Zorg ervoor dat de sluitringen goed geïnstalleerd zijn zoals aangegeven op de montagehandleiding en zorg ervoor dat elke schroef goed vastgedraaid is.

Handleinding en software

VM 460

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VM 460