VM 480

Ref: 8115126

VM 480

Datum van verkoop: 2008

Ik heb een probleem

BIJ ELKE OMWENTELING HOOR IK EEN 'KLAK' IN DE PEDALEN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND
PROBLEEM MET HET METEN VAN DE HARTSLAG
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
MIJN BEDIENINGSPANEEL GEEFT NIET DE CORRECTE MEETEENHEID AAN VOOR DE AFSTAND
DE CONSOLE LICHT NIET OP
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN
HET TRAPPEN IS LUIDRUCHTIG
ONTBREKENDE ONDERDELEN OF BESCHADIGDE ONDERDELEN

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

VM 480
VM 480

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.