VM 530

Ref: 8289195

VM 530

Datum van verkoop: 2013

Ontwikkeld om in vorm te blijven. De ideale hometrainer om weer te beginnen sporten en in vorm te blijven!

De voordelen:

Vloeiende trapbeweging: het soepele trapsysteem garandeert comfort voor de gewrichten (vliegwiel 6 kg). 5 functies, hartslagband meegeleverd, 10 programma's, 4 gebruikersprofielen

Gebruikscomfort: voetriempjes, makkelijke opstap, verstelbare stuurhoogte (rechte rug)

Verplaatsbaar: met rollen en dus makkelijk te verplaatsen

Stevig: maximumgewicht gebruiker: 130 kg

Ik heb een probleem

Is je toestel correct gemonteerd, maar ondervind je toch nog enkele problemen bij het gebruik? Raadpleeg hier onze FAQ.

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN
MIJN CONSOLE BLIJFT OP NUL STAAN

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VM 530