VM 680

Ref: 8077284

VM 680

Datum van verkoop: 2008

Ik heb een probleem

MIJN BEDIENINGSPANEEL GEEFT NIET DE CORRECTE MEETEENHEID AAN VOOR DE AFSTAND
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE PEDALEN
PROBLEEM MET HET METEN VAN DE HARTSLAG
BIJ ELKE OMWENTELING HOOR IK EEN 'KLAK' IN DE PEDALEN
ONTBREKENDE ONDERDELEN OF BESCHADIGDE ONDERDELEN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE WEERSTAND
DE CONSOLE LICHT NIET OP
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI

Handleinding en software

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

VM 680
VM 680

ONZE BELOFTES

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.