VM COMFORT

Ref: 8328240

VM COMFORT

2014

Mijn console gaat niet aan

1 - Controleer achter aan de console of die correct is aangesloten.

2 - Controleer op het verbindingspunt van de stuurpen en de aansluiting of alles correct is aangesloten.

3 - Controleer of de adapter goed is aangesloten op de fiets, of de adapter is aangesloten op het elektriciteitsnet en of je stopcontact werkt.

VM COMFORT
Mijn console geeft niet de juiste meeteenheden aan voor de afstand

Je console staat op stand-by :

1 - Klik op de knop \"Start\" tot er KM of MI op het scherm verschijnt.

2 - Klik op het pijltje naar rechts om de meeteenheid te veranderen. KM = kilometer. MI = mijl.

3 - Klik nog eens op \"Start\" om je keuze te bevestigen.

Ik krijg de pedalen niet omhoog

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting :

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

VM COMFORT

Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan

VM COMFORT

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

VM COMFORT

Handleinding en software

VM COMFORT

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VM COMFORT