VM COMFORT BLACK

Ref: 8359839

VM COMFORT BLACK

Datum van verkoop: 2015

Ontworpen voor: wie op een zo comfortabel mogelijke manier in conditie wil blijven (regelmatig gebruik).

Dit is de meest comfortabele hometrainer in ons assortiment. Het zadel, het opstapgemak en de afstelmogelijkheden maken je training een stuk aangenamer.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.

COACHING : 5 functies waaronder hartslag met de meegeleverd band.~7 programma's.

ZITCOMFORT : Comfortabel zadel, lage opstap, verstelbaar stuur, voetriempjes.

WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

STEVIGHEID : Max. gewicht gebruiker: 130 kg.

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? Neem dan contact met ons op.

VM COMFORT BLACK
VM COMFORT BLACK