VM E ENERGY

Ref: 8359854

VM E ENERGY

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: het verbeteren van je lichamelijke conditie en prestaties (intensief gebruik: 7 tot 10 uur per week).

Ideaal voor sporters, met deze hometrainer haal je je streefdoel: meer uithoudingsvermogen, sterkere spieren... Met de app "E CONNECTED*" heb je een persoonlijke coach in huis.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 8 kg.

COACHING : 6 functies, 9 programma's.~Gepersonaliseerde coaching met de app E CONNECTED.

ZITCOMFORT : Comfortabele houding met rechte rug of sportief dankzij de onderarmsteunen.

GEMAKKELIJK TE VERPLAATSEN : Wieltjes vooraan het onderstel.

STEVIGHEIDMax. gewicht gebruiker: 150 kg

Ik heb een probleem

ONTBREKEND OF STUK ONDERDEEL
MIJN FIETS MAAKT LAWAAI
PROBLEEM MET DE APP E-CONNECTED
MIJN CONSOLE GEEFT NIET DE JUISTE MEETEENHEDEN AAN VOOR DE AFSTAND
MIJN FIETS STAAT NIET STABIEL
DE HARTSLAG WORDT MET MOEITE GEMETEN
HOE MOET IK MIJN HOMETRAINER ONDERHOUDEN?
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
IK KRIJG DE PEDALEN NIET OMHOOG
MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN
HOE BRENGT U DE VERBINDING TOT STAND TUSSEN UW DOMYOS-TOESTEL EN UW TABLET/SMARTPHONE?