VM E FOLD

Ref: 8377563

VM E FOLD

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie meer uithoudingsvermogen wil en betere prestaties wil neerzetten (regelmatig gebruik)

Ideaal voor kleine ruimtes! Deze hometrainer neemt opgevouwen maar half zo veel plaats in. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.

COACHING : 6 functies, 9 programma's.~Gepersonaliseerde training met de app E Connected.

COMPACTHEID : Neemt opgevouwen maar half zoveel plaats in.

DRAAGCOMFORT : Hoek van het stuur verstelbaar om met rechte rug of voorovergebogen te zitten.

WENDBAARHEID : Wieltjes aan de poten om de hometrainer gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

STEVIGHEID : Max. gewicht gebruiker: 110 kg.

Ik heb een probleem

HOE BRENGT U DE VERBINDING TOT STAND TUSSEN UW DOMYOS-TOESTEL EN UW TABLET/SMARTPHONE?
HOE MOET IK MIJN HOMETRAINER ONDERHOUDEN?
PROBLEEM MET DE APP E-CONNECTED

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VM E FOLD
VM E FOLD