VM E SEAT

Ref: 8372431

VM E SEAT

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie in vorm wil blijven met een goede rughouding (regelmatig gebruik).

Deze zitfiets is ideaal om veilig in conditie te blijven, gewicht te verliezen of terug in vorm te geraken. Met de E Connected*-app heb je bovendien een coach in huis.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.

COACHING : 6 functies, 9 programma's.~Gepersonaliseerde training met de app E Connected.

ZITCOMFORT : Zittende houding. Ergonomische stoel in ademend materiaal voor optimaal comfort.

WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

Ik heb een probleem

HOE BRENGT U DE VERBINDING TOT STAND TUSSEN UW DOMYOS-TOESTEL EN UW TABLET/SMARTPHONE?
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
PROBLEEM MET DE APP E-CONNECTED