VM ESSENTIAL +

Ref: 8372294

VM ESSENTIAL +

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie met behulp van trainingsprogramma's wil vermageren (occasioneel gebruik).

Een betaalbare hometrainer met verschillende trainingsprogramma's, om gemotiveerd te blijven en je te helpen je doel te bereiken. Verstelbaar zadel, voor een perfecte houding.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.

COACHING5 functies (calorieverbruik, afstand, tijd, snelheid, hartslag).~7 programma's.

DRAAGCOMFORT : Voetriempjes, zadel met verstelbare diepte.

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VM ESSENTIAL +
VM ESSENTIAL +