VM ESSENTIAL +

Ref: 8372294

VM ESSENTIAL +

2016

Datum van verkoop: 2016

Ontworpen voor: wie met behulp van trainingsprogramma's wil vermageren (occasioneel gebruik).

Een betaalbare hometrainer met verschillende trainingsprogramma's, om gemotiveerd te blijven en je te helpen je doel te bereiken. Verstelbaar zadel, voor een perfecte houding.

VOORDELEN :

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 6 kg.

COACHING5 functies (calorieverbruik, afstand, tijd, snelheid, hartslag).~7 programma's.

DRAAGCOMFORT : Voetriempjes, zadel met verstelbare diepte.

WENDBAARHEID : Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

Ik heb een probleem

Mijn console geeft niet de juiste meeteenheden aan voor de afstand

Uw console is standaard ingesteld om de afstand en snelheid in km en km/u weer te geven.
Om dit te veranderen naar mijlen (mi):

1. Schakel de console uit.

2. Druk minimaal drie seconden op de hoofdknop.

3. Selecteer de eenheid met de knoppen      .

4. Bevestig uw keuze door op de hoofdknop        te drukken. De console geeft dan automatisch het beginscherm weer.

VM ESSENTIAL +
Mijn console gaat niet aan

1/ Controleer de aansluiting van de adapter op de fi›ets;

2/ Controleerde aansluiting van de kabels op de achterkant van de console of in het frame

VM ESSENTIAL +
De hartslag wordt met moeite gemeten

1-Controleer de aansluiting die uit het stuur zit
2-Maak beide handen vochtig en plaats ze op de sensoren

VM ESSENTIAL +
Er is een probleem met de weerstand

Ik wijzig de stand van de weerstandsknop en ik merk geen verschil

=>Slechte kabelaansluiting
Schroef de stuurbuis los en controleer of de kabel correct werd aangesloten

=>Controleer of het zwarte blokje onderaan de kabel eruit zit

Het 1e niveau is abnormaal moeilijk

=>Slechte kabelaansluiting
Schroef de stuurbuis los en controleer of de kabel correct werd aangesloten

VM ESSENTIAL +
Ik krijg de pedalen niet omhoog

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting:

Ontbrekend of stuk onderdeel

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

VM ESSENTIAL +
Hoe moet ik mijn hometrainer onderhouden?

1. De adapter afkoppelen na elk gebruik.

2. Na elk gebruik schoonmaken met een zacht (en vochtig) doek.

3. Regelmatig de stabiliteit van de fiets controleren en nagaan of alle schroeven nog wel goed vastzitten.

4. Bij langere afwezigheid, erop letten dat:
- u de batterijen uitneemt
- de fiets niet in de volle zon of in een vochtige ruimte staat.

Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de pedalen een klein beetje los, en draai ze dan opnieuw zeer stevig aan

VM ESSENTIAL +
Mijn fiets maakt lawaai

Draai alle zichtbare schroeven opnieuw aan

VM ESSENTIAL +

Handleinding en software

VM ESSENTIAL +

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet?

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VM ESSENTIAL +

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.