VM FOLD 3

Ref: 8230658

VM FOLD 3

2013

Datum van verkoop: 2013

Ik heb een probleem

Ontbrekend of stuk onderdeel

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

VM FOLD 3
Op mijn console verschijnt 'err'
VM FOLD 3
Mijn schroeven zijn te lang of er ontbreken moeren
VM FOLD 3
Mijn console geeft niet de juiste meeteenheden aan voor de afstand
VM FOLD 3
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan
De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

VM FOLD 3
De snelheid en de calorieën blijven op '0' staan

1: de kabel is niet meer aangesloten

VM FOLD 3
Ik krijg de pedalen niet omhoog

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting:

R= in wijzerzin                                                                 L= in tegenwijzerzin

VM FOLD 3
Mijn fiets staat niet stabiel

1.De poten zijn verwisseld + afstelling van de voorste poot:

2. Gebruik je vloerbescherming?
  --> Voor extra stabiliteit en zo weinig mogelijk lawaai, raden we vloertegels aan.

Klik hier om vloertegels te bestellen.

VM FOLD 3
Mijn console gaat niet aan

1:Controleer de batterijen:

2:

VM FOLD 3
Mijn fiets maakt lawaai

1-Draai alle zichtbare schroeven goed vast
2-Controleer het onderstel

VM FOLD 3
Mijn console gaat niet aan

1:Controleer de batterijen:

2:

VM FOLD 3
De drukknop is moeilijk in te drukken

VM FOLD 3

Handleinding en software

VM FOLD 3

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? neem dan contact met ons op.

VM FOLD 3

Onze beloftes

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.