VM FOLD 6

Ref: 8322821

VM FOLD 6

2015

Mijn console gaat niet aan

1-Achteraan de console Controleer in de handleiding of de controle correct is aangesloten    2- Boven de voorste poot Controleer of de transformator correct is aangesloten

VM FOLD 6
Mijn console blijft op nul staan

Controleer of één van de metalen strips van één van de aansluitingen niet verdraaid is

VM FOLD 6
Mijn console geeft niet de juiste meeteenheden aan voor de afstand

1-Controleer of de schakelaar achteraan de console op \"VM\" staat voor een hometrainer en op \"VE\" voor een crosstrainer 2-Controleer of de schakelaar achteraan de console op \"Km\" staat voor een weergave in kilometer, en op \"Mi\" voor een weergave in mijl  3-Druk op de knop \"RESET\" om te wijzigen

VM FOLD 6
Ik krijg de pedalen niet omhoog

De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting:

R= in wijzerzin                                                           L= in tegenwijzerzin

Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai ze een beetje los en vervolgens weer stevig aan De rechter- (R) en linkerpedaal (L) hebben niet dezelfde schroefrichting

VM FOLD 6
Mijn fiets maakt lawaai

1-Draai alle zichtbare schroeven goed vast 2-Controleer het onderstel

VM FOLD 6
Mijn fiets staat niet stabiel
VM FOLD 6
De drukknop is moeilijk in te drukken

VM FOLD 6

Zoek het nummer van het onderdeel en klik op \"NEEN\"

VM FOLD 6

Handleinding en software

VM FOLD 6

Krijg je het probleem niet opgelost of vind je het antwoord op je vraag niet? neem dan contact met ons op.

VM FOLD 6