VS 700

Ref: 8382092

VS 700

Datum van verkoop: 2017

Ontworpen voor: het verbeteren van je indoor cycling-prestaties bij recreatief gebruik.

Een zeer stabiele hometrainer met een gewicht van 51 kg en een comfortabel zadel, verstelbaar in de hoogte en de diepte voor een optimaal comfort.

VOORDELEN :

STABILITEIT : Stalen frame (gewicht 51 kg) en stabilisatoren voor een onregelmatige vloer.

DRAAGCOMFORT : Zadel en stuur verstelbaar. Comfortabel zadel, antislipstuur.

VLOTHEID TRAPBEWEGING : Vliegwiel van 14 kg, weerstand met leren remblokjes.

VLOTTE MONTAGE / DEMONTAGE : Eenvoudig te installeren. Gebruiksklaar in minder dan 15 min.

MIJN CONSOLE GAAT NIET AAN
VERSTOORDE WEERGAVE VAN DE AFSTAND OF SNELHEID

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP.

VS 700

Domyos geeft bij normale gebruiksomstandigheden 5 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de andere onderdelen en de werkuren, geteld vanaf de datum van aankoop. Hierbij dient uw kassaticket of registratie op uw klantenkaart als bewijs.

VS 700