Walk500

Ref: 8484587

WALK500

2018

Ontwikkeld om thuis te wandelen.

Ben je op zoek naar een eenvoudig te gebruiken gemotoriseerde wandelband?

Dit model met een maximale snelheid van 8 km/u biedt de mogelijkheid om je eigen tempo in te stellen. Ideaal om naar je streefdoel toe te werken en aan cardiotraining te doen.

Voordelen:

Veelzijdigheid: wandel op je eigen ritme zonder helling tegen een maximale snelheid van 8 km/u.

Gebruiksgemak: het wandeloppervlak is 40 cm breed en 1 m lang, zodat je comfortabel kunt stappen.

Coaching: volg de duur, de afstand, het aantal calorieën, de snelheid en het aantal stappen.

Probleemoplossing

Is je apparaat correct gemonteerd, maar ondervind je moeilijkheden bij het gebruik? Raadpleeg onze FAQ om het antwoord op je vraag te vinden.

Mijn bedieningspaneel geeft niet de juiste snelheid weer

Verwijder de veiligheidssleutel en houd de knoppen STOP en + 3 seconden lang ingedrukt om toegang te krijgen tot de configuratiemenu's van je wandelband. Druk op MODE om door de verschillende schermen te bladeren.

FAQ Parameter MI-KM
Mijn wandelband maakt lawaai

De band is niet gecentreerd => Selecteer "De band centreren" in de rubriek Onderhoud.

De band is niet gesmeerd => Selecteer "De band smeren" in de rubriek Onderhoud.

Mijn wandelband schakelt niet in

1. Controleer of de stekker van het stroomsnoer is aangesloten op een werkend stopcontact (test het stopcontact met een lamp of een ander elektrisch apparaat).

2. Controleer of het andere uiteinde van het stroomsnoer is aangesloten op je wandelband.

3. Controleer of de hoofdschakelaar naast het stroomsnoer op stand I staat.

4. Controleer of de veiligheidssleutel in het bedieningspaneel zit.

WALK500
Hoe zie ik de afgelegde afstand en de gebruiksuren van mijn wandelband?

- Scherm 1 = totale gebruiksduur

- Scherm 2 = totale afgelegde afstand

- Scherm 3 = selectie van de afstandeenheid KM of Ml, druk op + of - om te wijzigen, en vervolgens op MODE

FAQ Parameters bedieningspaneel Walk500
De onderhoudssleutel verwijderen uit het bedieningspaneel

Houd de knoppen - en + 3 seconden lang ingedrukt om de onderhoudssleutel te verwijderen.

FAQ Walk500 Onderhoud 3 seconden
Hoe kan ik het geluidssignaal van het bedieningspaneel in- of uitschakelen?

-

FAQ Geluidssignaal aan-uit
Overzicht van de onderdelen

Walk500
De snelheid daalt wanneer ik plaatsneem op de wandelband.

De band zit te los:

=> Selecteer "Bandspanning" in de rubriek Onderhoud.

De motor van mijn wandelband vertraagt of stopt onregelmatig zonder dat het bedieningspaneel uitschakelt.

De band zit te strak:

=> Controleer de spanning van de band door te kijken of er in het midden van de plank ongeveer 3 centimeter afstand is tussen de plank en de band.

=> Als dat niet zo is, kun je de twee zeskantschroeven aan de achterkant van de mat, aan beide zijden van de rol, bijstellen om de band losser te maken.

WALK500

Het lukt u niet om het probleem zelf op te lossen of het antwoord te vinden op uw vraag?

DAN KAN U CONTACT OPNEMEN MET ONZE TECHNICI.

Ik onderhoud mijn product

Een regelmatig onderhoud is nodig om de prestaties van uw toestel te behouden en zijn levensduur te verlengen. Vind hier al onze onderhoudstips.

Onderhoud

-

WALK500
Centreren van de loopband

1. Kijk de kleurindicatoren aan de achterkant van de loopband na. ls er rood te zien, moet de band opnieuw worden gecentreerd. Hierdoor kan de loopband beschermd worden en wordt onverwacht stilvallen van de band voorkomen.

2. Laat de loopband draaien met een snelheid van 4 km/h (2.5 mi/h) en ga achter het toestel staan.

3. De band is naar links verschoven: Draai de instelschroef links een halve slag met de wijzers van de klok mee.

4. De band is naar rechts verschoven: Draai de instelschroef rechts een halve slag met de wijzers van de klok mee.

5. Laat de loopband draaien tot de band op zijn plaats zit (1 à 2 minuten) en herhaal de procedure indien nodig. Let er wel op dat u de band niet te strak opspant.

WALK500
Aanspannen van de loopband

De loopband is een onderdeel dat aan slijtage onderhevig is, en deze wordt na verloop van tijd losser. Zodra de band begint te glijden (gevoel van uitglijden, schokken en schommelingen in de snelheid), dient u deze opnieuw op te spannen.

1&2. Draai de 2 instellingsschroeven een halve slag met de wijzers van de klok mee.

3. Herhaal de procedure indien nodig, maar zorg ervoor dat u de band niet te strak opspant.

WALK500
Smeren van de loopband

Het is noodzakelijk om de loopband te smeren om wrijving van de band tegen de plaat te voorkomen. Smeren is niet nodig als er sporen van siliconen aanwezig zijn aan de binnenzijde van de loopband (vochtig en licht vet oppervlak).

Als de band en de plaat droog zijn:

1. Zet de loopband uit en trek de stekker uit het stopcontact.

2. Til de randen van de loopband op en breng siliconen aan op de binnenzijde.*

3. Steek de stekker weer in het stopcontact.

4. Laat de band onbelast draaien met een snelheid van 4 km/h (2.5 mi/h) gedurende 10 à 20 seconden.

5. De loopband is nu klaar voor gebruik!

* Voor één smeerbeurt is een dosis siliconen tussen 5 en 10 ml nodig.

Let op, als er te veel siliconen worden gebruikt, kan dit de werking van de loopband verstoren (risico dat de band gaat glijden).

Smeermiddelen kunt u kopen in uw DECATHLON-winkel of bestellen op www.domyos. com.

WALK500

Onderhoud en herstellingen door een technieker

Ontdek de diensten* voor het onderhoud van je loopband.

*Onze tarieven zijn uitgedrukt in werkuren (onderdelen niet inbegrepen) en kunnen variëren naargelang de winkel. Indien de winkel de diensten niet ter plaatse aanbiedt, worden de producten verzonden naar het dichtstbijzijnde Regionaal Atelier, wat kan leiden tot een hoger tarief dan online vermeld staat. Vraag om een precieze kostenraming in jouw Decathlonwinkel.

Vervangen van de motor

Ontworpen voor het optimaal gebruik van je loopband.

35
Vervangen van de plank

Ontworpen voor identiek hetzelfde loopgevoel te bieden op de loopband als buiten.

43
Forfait voor revisie

Deze dienst omvat:

- Controle + afstellen + aandraaien schroeven

- Smeren van het loopvlak

- Schoonmaak van de loopband

35
Vervangen van de cilinder om een loopband open/dicht te klappen

Ontworpen voor het eenvoudig en veilig openklappen en sluiten van je loopband.

23
Vervanging van de filter

Ontworpen voor het optimaal gebruik van je loopband.

28
Vervangen van de set elektrische kabels

Ontworpen voor het bedienen van je loopband vanop de console.

36
Vervangen van de besturingskaart

Ontworpen voor het optimaal gebruik van je loopband.

27
Vervanging van de rol

Ontworpen voor de loopband opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de rol te laten vervangen.

28
Vervangen van de sensor

Ontworpen voor je loopband opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door de sensor te laten vervangen.

29
Afnemen / terugplaatsen behuizing

Ontworpen voor gemakkelijke toegang tot de onderdelen van je loopband voor herstelling of onderhoud.

8
Vervangen van de computer

Ontworpen voor het opvolgen van je activiteit op je loopband.

15
Vervangen van het paar handpulses

Ontworpen voor het betrouwbaar meten van je hartslag terwijl je je loopband gebruikt.

25
Vervangen van het loopvlak

Ontworpen voor de loopband opnieuw comfortabel te kunnen gebruiken door het loopvlak te laten vervangen.

45
Afstellen van de spanning

Ontworpen voor je product opnieuw vloeiend en zonder onderbrekingen te kunnen gebruiken door de spanning af te stellen.

19
Vervangen van de drijfriem

Ontworpen voor het optimaal gebruik van je loopband.

28
Vervangen van de kantelmotor

Ontworpen voor het vervangen van de kantelmotor zodat je beschikt over een motorische helling en aangepaste programma's kunt gebruiken.

26
WALK500

Ik bestel verkrijgbare vervangstukken voor dit product

Heb je vervangstukken nodig voor je Climb loopband?

Handleiding

• WALK500

Heb je de handleiding van het product nodig? Klik op "Downloaden".

WALK500

Samenstelling/tips

Samenstelling:

Frame//Chassis (voor de rollen):

100% staal

Kap:

75.0% Polystyreen (PS),

25.0% Polyvinylchloride - zonder ftalaten

Verpakking:

85.0% Cellulose

10.0% Geëxpandeerd polystyreen,

5.0% Polyethyleentereftalaat (PET)

Plank:

40% koper//35% staal//10% messing//10% epoxy//5% aluminium

Gebruiksbeperking:

Maximaal gebruikersgewicht: 130 kg

WALK500