Rugzak MH500

Ref: 8529019, 8731516, 8649372, 8554063, 8583155

WANDELRUGZAKKEN - MINDER DAN 30 LITER

2022

Heb je een wandelrugzak gekocht en zit je met een vraag of probleem? Geen zorgen, we zijn er om je te helpen!

Deze informatie is van toepassing op al onze modellen NH100, NH Escape 100, NH Escape 150 en NH500 (ongeacht de kleur of het aantal liter).

Een paar praktische tips voor het gebruik van je wandelrugzak

Je wandelrugzak wassen

Je wandelrugzak zelf repareren

Hieronder vind je alle apart verkrijgbare onderdelen zodat je je rugzak zelf kan repareren. De onderdelen zijn identiek voor alle rugzakken van dezelfde categorie.

REPARATIEFILMPJES

EEN GAT OF SCHEUR IN JE RUGZAK REPAREREN

Als er een gaatje in de voorkant of bodem van je rugzak is gekomen, kan je dat makkelijk dichten met een plakker of een stukje tape (knip een rondje dat 1 of 2 cm groter is dan het gat). We raden aan om zowel aan de buiten- als aan de binnenkant een plakker aan te brengen.
Bij een groot gat raden we aan om je rugzak naar een schoenmaker te brengen, die kan hem vakkundig herstellen voor jou.

reparatieplakkers

Reparatieplakkers

rol reparatietape

Rol reparatietape

Je wandelrugzak personaliseren

Wil je je rugzak een persoonlijk tintje geven en uniek maken? Ons atelier biedt verschillende diensten om je rugzak te personaliseren. Bedrukken, borduren, stickers… kies maar uit!

Zelf een tweedekans wandelrugzak kopen 

Bij Decathlon is het onze missie om sport toegankelijk te maken op een duurzame manier. Een van de manieren waarop we dit doen is door goede producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden aan te bieden met korting. Bijvoorbeeld omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens het gebruik. Op deze pagina vind je al onze Tweede Kans producten: altijd met minimaal 30 dagen retourtermijn en 1 jaar garantie!