Wandelstok voor kinderen

Ref: 8514706, 8514708

WANDELSTOK VOOR KINDEREN

We zijn ervan overtuigd dat je een product niet hoeft weg te gooien als het is beschadigd. Dit is waarom Decathlon oplossingen aanbiedt om het correct te gebruiken, onderhouden en herstellen. Op die manier ga je het veel langer kunnen gebruiken.

Deze wandelstok voor kinderen, die je jonge kampioenen zal helpen om hun eerste bergtoppen te bedwingen, is stevig en duurzaam. Als je echter toch een vraagt hebt of je kind met een probleem zit, dan zit je op deze pagina goed.

De wandelstok voor kinderen correct gebruiken

Waarvoor dienen wandelstokken?
Hoe gebruik je wandelstokken?
Hoe stel je hem af?
Hoe stel je de handlus af?
Hoe zorg je ervoor dat de stokken minder lawaai maken?
Waar kan ik mijn wandelstokken aan een rugzak vastmaken?
Wanneer moet je de sluitringen gebruiken?

Mijn wandelstok voor kinderen onderhouden

Wanneer je wil dat je wandelstokken langer meegaan en hun efficiëntie behouden, moet je ze af en toe onderhouden.

Goed onderhouden stokken zijn schone stokken! Denk eraan om ze zowel langs binnen als langs buiten goed te reinigen. Hieronder vertellen we je wat je precies moet doen.

Als je de stokken niet gebruikt, vouw ze dan op en laat het vergrendelingssysteem los. Op die manier verliest dit zijn spankracht niet.

Jouw wandelstok voor kinderen van Decathlon onderhouden, opbergen en schoonmaken

Stok voor kinderen: 
compatibele reservepolen

Mijn stok voor kinderen laten herstellen

Ik wil de punt van mijn stok vervangen

Heb je niet het juiste gereedschap of denk je dat het je niet zal lukken om de herstelling te doen? Maak je geen zorgen: in onze ateliers helpen we je graag verder. Heb je niet het juiste gereedschap of denk je dat het je niet zal lukken om de herstelling te doen? Maak je geen zorgen: 8032079.

Mijn wandelstok voor kinderen recycleren

Heb je geen andere keuze dan je stok weg te gooien? Steek hem niet in de vuilniszak maar breng hem naar een recyclagepark zodat het materiaal kan worden hergebruikt. Deze stok, die vooral uit aluminium bestaat, gaat in de container met het metaal terwijl de sluitringen bij het plastic horen.