FEL500

Ref: 8528961

CROSSTRAINER 500

In verkoop sinds: 2019

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor cardiotraining thuis. Blijf in vorm door hem tot 4 keer per week te gebruiken.

Wil je in vorm blijven, afvallen of een strakker lichaam krijgen? De EL 500 met soepele en ruime bewegingen is compatibel met de app Econnected: volg je trainingen en je vooruitgang op!

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 7 kg

COACHING: 6 functies, 18 programma's~Gepersonaliseerde coaching met de app Econnected

VERPLAATSBAAR: Met wieltjes, dus eenvoudig te verplaatsen.

COMFORT: Ergonomisch stuur en instelbare pedalen.

IK HEB EEN PROBLEEM

DE CROSSTRAINER STAAT NIET STABIEL
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE E-CONNECTED APP
MIJN TOESTEL MAAKT LAWAAI
DE CONSOLE SCHAKELT NIET IN
IK HEB EEN PROBLEEM MET DE HARTSLAGMETING
ER KLEPPERT IETS WANNEER DE PEDALEN BEWEGEN
DE CONSOLE BLIJFT OP NUL STAAN
DE CONSOLE TOONT NIET DE JUISTE EENHEDEN

Het lukt u niet om het probleem zelf op te lossen of het antwoord te vinden op uw vraag? Dan kan u contact opnemen met onze technici.

FEL500

ONDERHOUD VAN MIJN PRODUCT

ONDERHOUDSTIPS
GEBRUIKSBEPERKING
OPBERGTIPS

HANDLEIDINGEN

IK BESTEL DE BESCHIKBARE ONDERDELEN VOOR DIT PRODUCT

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

JE FAIS ENTRETENIR / REPARER MON VÉLO ELLIPTIQUE / VÉLO MAGNÉTIQUE

*Nos tarifs s’entendent main-d’oeuvre uniquement (hors pièces) et peuvent varier en fonction des magasins. Dans le cas ou le magasin n'assure pas les prestations en local, les produits sont envoyés dans l'Atelier Régional le plus proche, ce qui peut engendrer une majoration du tarif affiché sur internet. Merci de vous rapprocher de votre magasin Decathlon pour un devis.

CHANGEMENT DU KIT VISSERIE
CHANGEMENT DU COMPTEUR
CHANGEMENT DU FIL DU COMPTEUR
CHANGEMENT DE LA PAIRE DE MANIVELLES
CHANGEMENT DU GALET TENDEUR
CHANGEMENT DU BOUTON DE CONTROLE DEPORTE
REGLAGE DE LA TENSION MAGNETIQUE
CHANGEMENT DU VOLANT D'INERTIE