FEL500

Ref: 8528961

Geconnecteerde crosstrainer 500

2019

In verkoop sinds: 2019

Ons team ontwikkelde deze crosstrainer voor cardiotraining thuis. Blijf in vorm door hem tot 4 keer per week te gebruiken.

Wil je in vorm blijven, afvallen of een strakker lichaam krijgen? De EL 500 met soepele en ruime bewegingen is compatibel met de app Econnected: volg je trainingen en je vooruitgang op!

SOEPELE TRAPBEWEGING: vliegwiel 7 kg

COACHING: 6 functies, 18 programma's~Gepersonaliseerde coaching met de app Econnected

VERPLAATSBAAR: Met wieltjes, dus eenvoudig te verplaatsen.

COMFORT: Ergonomisch stuur en instelbare pedalen.

Ik heb een probleem

De crosstrainer staat niet stabiel

Als je crosstrainer niet stabiel staat, stel dan de hoogteregelaars van de poten beter af (te vinden aan de zijkant van de achterpoten).

FEL500 FAQ stabiliteit
Ik heb een probleem met de e-connected app

Werkt je toestel normaal maar heb je problemen met de app? Klik op de knop 'Mijn E-Connected' en ontdek onze oplossingen.

Mijn toestel maakt lawaai

Draai alle zichtbare schroeven aan.

FEL500 FAQ schroeven aandraaien
De console schakelt niet in

1. Controleer de aansluiting van de adapter, of je crosstrainer goed verbonden is met het elektriciteitsnet en controleer of je stopcontact wel werkt (steek hiervoor een lamp of een ander elektrisch apparaat in het stopcontact).

2. Controleer of het ledlampje achterop de console aan is = lichtgevend ledlampje = console buiten dienst

3. gedoofd ledlampje = Controleer aan de achterkant van je console en in de stuurpen of alles correct is aangesloten.

4. Aansluiting ok maar ledlampje blijft gedoofd = transformator buiten dienst.

faq console ve vm
Ik heb een probleem met de hartslagmeting

1. Controleer achterop de console of de kabels die uit het stuur komen juist zijn aangesloten.

2. Maak je handen licht vochtig en plaats beide handen op de sensoren.

HARTSLAG EL120
Code e2 of e3 verschijnt op mijn console
Er kleppert iets wanneer de pedalen bewegen

Draai de asschroeven van de pedalen een slag open, en draai ze dan zeer stevig aan.

Aandraaien trapas FEL500
De console blijft op nul staan

1. Controleer aan de achterkant van de console of alles correct is aangesloten.

2. Check aan de aansluiting tussen stuurpen en frame of alles correct is aangesloten.

FAQ CONSOLE BLIJFT 0 VE VM
De console toont niet de juiste eenheden

1. Controleer of de schuifknop achterop de console (zie afbeelding) op het juiste soort toestel staat.

VE = crosstrainer / RO = roeitrainer / VM = hometrainer

2. Controleer de maateenheid op de console.

De display geeft standaard de afstand in km en de snelheid in km/u weer.

Om de eenheid te veranderen:

Zet de console uit

Druk 3 seconden op de centrale "OK"-knop, totdat KM of MI op het scherm verschijnt.

Kies de gewenste eenheid met de knoppen "+ -"

Bevestig je keuze door op de centrale "OK"-knop te drukken. De console springt automatisch terug op het welkomstscherm

Console keuze ve vm ro
Overzicht van de onderdelen
overzicht van de onderdelen
FEL500

Assistentie nodig?

Is je probleem niet opgelost of heb je iets abnormaals opgemerkt tijdens de controles? Vraag dan ondersteuning en geef aan wat je gecontroleerd hebt. Ons team van technici geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Geef zoveel mogelijk details en stuur foto's of een filmpje van het probleem (minder dan 20 MB). Zo kunnen we beter bepalen wat er mis is.

Onderhoud van mijn product

Onderhoudstips

1. Koppel de adapter na elk gebruik los.

2. Veeg na elk gebruik de transpiratiesporen van je toestel en stof hem regelmatig af met een doekje.

3. Controleer regelmatig of je crosstrainer nog stabiel staat, en of de schroeven en bouten nog goed zijn aangedraaid. Maak hiervoor gebruik van de handleiding.

Gebruiksbeperking

Maximale gewicht gebruiker: 130 kg. Uitsluitend voor thuisgebruik.

Opbergtips

Niet op een vochtige plek opbergen, niet buiten laten staan.

Handleidingen

• handleiding

Heb je de handleiding van je product nodig? Klik hier om ze te downloaden.

Ik bestel de beschikbare onderdelen voor dit product

HEB JE RESERVEONDERDELEN NODIG VOOR JE ROEITRAINER?

FEL500

Samenstelling

SAMENSTELLING

BESCHERMDOP

100,00% Polystyreen (PS)

FRAME // CHASSIS

100,00% Staal

FEL500

Nos engagements

Domyos garantit votre produit, dans des conditions normales d'utilisation, pendant 5 ans pour la structure et 2 ans pour les autres pièces et la main d'oeuvre à compter de la date d'achat, la date sur le ticket de caisse faisant foi.