Hoe zorg dragen voor je daktent?

We raden aan om elk jaar bij de start van het seizoen je daktent te controleren en het nodige onderhoud te geven.

Hoe zorg dragen voor je daktent?

1. Ga na of alle schroeven goed aangedraaid zijn

Pak het gereedschap dat werd meegeleverd met je tent (inbussleutel maat 6 en moersleutel maat 10) en draai de volgende schroeven aan: (die informatie vind je ook in de handleiding).

A. BEGIN MET DE SCHROEVEN VAN DE ONDERSTE METALEN DELEN

Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?

CONTROLEER DAARNA DE LADDERSTEUNEN

Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?

Smeer de ladder

Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?
Hoe zorg dragen voor je daktent?

Klinknagels

Controleer alle metalen delen op ontbrekende klinknagels. Mochten er ontbreken, dan kan je er makkelijk nieuwe kopen en zelf installeren. Ze zijn van de standaardmaat: M3 x 16 mm. Je kan ze in iedere doe-het-zelfzaak kopen. 😉

Meer details